[MOBIL] Survival heroes


#1

A téma címével azonos android játékhoz keresek társakat. A dolog MOBA-BR-ként hivatkozik magára, bár szerintem sokkal találóbb lenne az RPG-BR besorolás tekintve h MOBA elemeket egyáltalán nem tartalmaz a játékmenet… :'D


A lényeg hogy mint minden BR-ben kapunk egy hatalmas szigetet 60 túlélni vágyó karaktert. Keresgélünk, LOOTolunk és PVP-zünk. A dolog itt annyival lett csak megcsavarva, hogy a PVP mellett szerves része a játéknak a PVE is, hiszen fejlődnünk és gearelődnünk szükséges a sikeres játékhoz. Tehát a cél a fejlődés, szintlépés, majd a sikeres PVP.

Minden lootolható fegyvernek 3 különböző képessége van, ami meghatározza a játékmenetet, ha úgy tetszik nevezhetjük ezeket classoknak is.

DUO-ra és SQUAD-ra keresnék társakat.
Ingame LizaTheQueen néven találtok, gyertek, s hódítsuk meg együtt a Platinát! :smiley: (jelenleg goldban tanyázom… :confused: )

SZERK: Egyelőre nem találkoztam túlságosan P2W elemekkel, egy két fegyver van amit F2P-ként csak sok farmolással lehet unlockolni, azonban ezek semmivel sem erősebbek mint a többi ingyenes társaik… csak másabbak… :slight_smile: