Monitor/Játék "hiba?"

Sziasztok. Nemrég vásároltam egy 1440P-s msi optix g273qf monitort. Körülbelül 2-3 napja észrevettem hogy amikor megmozdulok egy játékban akkor homályos/mosott lesz a kép, viszont amikor megállok egyhelyben akkor szép tiszta. Próbáltam állítani a herz-et. (60,120,165). Próbáltam a G-Syncet ki/be kapcsolni. A Monitoron belül állítani a response time-ot (normal,fast,fastest). De egyik sem szüntette meg ezt. Ez mitől lehet? Arra gyanakszom hogy ez ilyen játék hiba lehet az AA miatt (inkább minthogy a monitor legyen rossz). Erre van valami megoldás hogy ne legyen homályos amikor mozgok?

Köszi.

Szia!

Milyen játékról van szó? Más játéknál is előfordul?
Írd le a konfigurációdat is. Driver-ek, update-ek frissek? DisplayPort-tal van összekötve a gép és a monitor ugye?

4 Likes

Szia, igen DP-vel össze kötve, sőt néztem HDMI-vel is. Néhány játéknál vettem észre eddig amikkel játszok. (AC: Origins, Odyssey, Green Hell) De így hébe-hóba játszok egy kisebb játékkal is a Drake Hollow-val illetve Witcher 1. Azoknál ezt nem nagyon vettem volna észre hogy ilyen problémám lenne :confused:

Szia, a motion blur mire van állítva a játékon belül? Az teszi elmosottá a képet mozgás közben és sajnos nagyon sok játékban alapból be van kapcsolva.

de tényleg, mutassátok meg azt aki szívesen kap hányingert forgolódás közben :smiley:

3 Likes