Mono a stream 01.24. óta


#1

Az ASMR topicban már bővebben beszéltem róla. Szeretnék hangot adni a dolognak, mert engem zavar, főleg ha játszanak.
Kiábrándító monoban hallgatni a játékokat, főleg ha pl. egy Ghost Recon Wild Lands-ről van szó


#2

Érdekes észrevétel.


#3

megerősítem Frank-et :confused:


#5

Zavar, hogy mono a stream?

  • zavar
  • egyáltalán nem zavar
  • nem zavar és nem is vettem észre

0 egyedi szavazat

Előző szavazás kiírása félreérthető volt.


#6

Ez tény, de még minidig jobb a mono mint amikor hangosabb az egyik oldalon Pist és/vagy Jani.
De talán jobb ötlet volna csak a mikrofont mono-ra állítani.


#7

Erről van szó. :slight_smile: Pisti elvileg vájt fülű, csak szerintem egyáltalán nem nézett még vissza streamet. Jani már kérdéses hogy észre veszi. Egyszer Conan stream közben beírtam, és észre is vették, de Jani leoltott hogy a fülesem a szar :slight_smile:


#8

Halványan, de emlékszem még arra amikor átállították. Ha nem csal az emlékezetem akkor Pisti azért fordította el a mikrofont, hogy Janit lehessen rendesen hallani. Sokan észre sem vették a változást, de páran írtunk hogy nagyon nem jó… Én is cheer-eltem hogy valamit csináljanak mert már majdnem a falat kapartam olyan zavaró volt:) Akkor stream közben nyilván ez volt a legegyszerűbb megoldás, aztán pedig elfelejthették és ezért maradt így.


#9

A mikrofonnak alapvetően értelmetlen stereoban mennie. A játéknál viszont nélkülözhetetlen a stereo.

@frank1980 : viszont a térhallása nem tökéletes. A Dead Spacenél téptem a hajam, hogy Pisti hogy a picsába nem hallja, hogy hol motoszkál a lény? Ott kezdtem érteni miért beszélnek vissza az öregasszonyok a tv-nek… :joy: Az érzés, mikor tudod, hogy ott van kb előtte, ő meg megforul… :dizzy_face: (akkor is, mikor mindketten cloudról hallgattuk)


#10

Ez azóta van, mióta két mikrofont használnak. Jobb és Bal csatornára dugva. Emiatt volt a gépépítős live is olyan hogy csak bal oldalon volt hang, és ott live-ban állították át pont ezt a monot :slight_smile:
Pedig ha megfigyelitek a live kezdésekor a zene még stereo, a végén meg már monoban szól :smiley:


#11

A teszt stream és az ottani chat troll-ok miatt szerintem bármi nemű chat-be írt a stream minőségét negatívan érintő megjegyzésre negatívan reagálnak.


#12

A moderátorok tudnak írni Pistiéknek közvetlen?


#13

Nem tudom de ha megjelölöd valamelyiküket pl így: @TheVR_Jani akkor kapnak értesítést és megnyitva látják az aktuális fórumbeszélgetést.


#14

Én írtam Pistinek más témában, de nem válaszolt. Azért remélem elolvasta. :smiley:


#15

Elég esélytelennek látom a dolgot :wink: De mi van ha pl. szponzorálni akarja őket egy cég. Mailben se lehet egyszerű, muszáj tolni nekik egy 50dolcsis donatet :laughing:


#16

Ha cég akarja őket szponzorálni annak megvan a megfelelő jogi menete. A cégek általában a Star Network -ön keresztül veszik fel a kapcsolatot a srácokkal és más alájuk tartozó youtube csatornákkal. Ők intézik a csatornák pénzügyi és üzleti hátterét. Vagy legalábbis segítenek ebben, hogy a videósok jobban a kreatív munkára tudjanak összpontosítani.


#17

Nagyon szépen köszi, hogy felhoztátok ezt a dolgot! Meg is oldottuk egy szép magyaros huszárvágással :smiley: Mostmár stereo lesz a játék :wink:


#18

Nincs mit!
Azért kíváncsi lennék hogy oldódik meg a dolog. Hardveresen elég egyszerű megoldani hogy csak a mikrofon legyen mono, ha pl az OBS korlátai miatt nem megy szoftveresen.


#19

Már megint mono a stream Jani :slight_smile: