Most Érdemes Várásolni PS VR?

Sziasztok! Van egy PS 4 PRO konzolom és gondolkozok egy VR befektetésben. Érdemes Most ebbe fektetni? vagy Vannak pletykák, hogy jön egy újabb verzió és sokkal jobb lesz? Vagy ilyen pletykák nincsenek és kb 2 évig biztos nem lesz nagyobb frissítés? Köszönöm a válaszokat!

Nem olvastam semmit erről de véleményem szerint a PS 5 kiadásáig nem fognak hozzányúlni. Szerintem vedd meg nyugodtan, ha kijön az újabb az biztosan nem lesz jó a sima PS 4-hez így el tudod majd adni annak akinek még az van. Amúgy meg ha beszippant a VR bánni fogod, hogy eddig egy napot is kihagytál belőle :smiley:

Kösz a választ! :smile:

Kicsit megkésve de megpróbálok infót adni:
Nos sima PS4-em van és azzal használom a PSVR-t. Amennyiben érdekel a VR, mindenképpen ajánlom a kipróbálását. Egyre gyakrabban és egyre jobb játékok érkeznek rá! A játékok ára maximum 10.000Ft. Saját vélemény de jelen helyzetben az ára kb megmutatja, hogy mennyit is foglalkoztak az elkészítésével. Szédülni egyetlen egy esetben kezdtem el, amikor is huzamosabb ideig Gran Turismo Sport-al játszottam és egy Nascar pályán csak körbe - körbe mentem.

Ha esetleg amellett döntesz, hogy vásárolsz egy PSVR-t amit tudok nagyon ajánlani játékot az a:

  • Carnival VR
  • Rush Of Blood (Amennyiben a műfaj kedvelője vagy)
  • Moss
  • Super Hot
  • Resi 7
  • Thumper
  • Ancient Amuletor
  • Wipeout
    Most hirtelen ennyi jutott eszembe(Ezek voltak maradandóbb emlékek).

Szerintem sincs 0,01%-nál magasabb esélye annak, hogy a PS5 előtt bármi is történne. Minimális ráncfelvarrás (több csati, kényelmesebb homlokpánt, 5 grammal könnyebb műanyag használata, stb) előfordulhat, de érdemi új headset nem hiszem.
A felettem szólókat annyival egészíteném ki, hogy Romániában pl. 40-50 ezer Ft körül volt -átszámítva- egy PS VR Balck Fridaykor, szerintem idén is lehet hasonló leárazásokra számítani.
Én November óta nyúzom a PS4 Pro-mat, ettől kedzve többé kevésbé van PS Plus előfizetésem is. Az elmúlt 6 hónapban ha jól emlékszem 2 VR-os játék is ingyenes volt az előfizetés mellé, erre is lehet számítani nyugodtan. Az egyik épp a Rush of Blood volt.