NBA playoff -ról minden ami elmondható!

Sziasztok, rajtam kívül nézi még valaki?

Éljen a Bulls!!!

Naná! Több mint 10 éve nézem (akárcsak az NFL-t,és az NHL-t is!)Orlando drukker vagyok(Penny Hardaway miatt/óta)bár ők régóta elég gyengék.Jelenlegi rájátszásban a Houston-nak szurkolok,jó kis párharc lesz az OKC ellen! :blush:

2 kedvelés

Azok közé a szerencsések közé tartozom akik 1998-ban ez döntőt élőben nézhették a TV3-on. Még most is a könnyem kicsordul miközben nézem ezt az intrót. Asszem nem kell mondanom hogy amikor Jordan a 6-ik meccsen UTAH-ban az utolsó másodpercekben elküldte Bryon Russell-t a közértbe és fel emelte az utolsó dobását én is vele együtt ugrottam fel a fotelből. :open_mouth: :smiley: Egy életre szoló élmény volt.

3 kedvelés

Uhh megtaláltam az embereimet és a nekem való fórum topicot is! Igaz, hogy 2017 van írva de esetleg át lehetne ezt alakítani egy általános NBA “kibeszélő” topiccá, nem?!

2 kedvelés


szerintetek a Denver még bejuthat?

Szerintem lehet rá esélyük még… Hazai mérkőzéseket viszonylag jól hozták eddig, bár most lesz egy 7 meccses roadtripjük, szóval necces lesz! Attól is függhet, hogy egymás utáni 6ers, Toronto, OKC, Bucks meccseket mennyire bírják.
Előttük a Clippersnek is sok idegenbeli meccse lesz, kérdés ki tudja jobban hozni idegenben?
Az eddigiek alapján a Clippers jobb idegenben, de szoros lesz…

1 kedvelés

Igaz nem Play off de szerintem érdekesség ami tegnap történt az OKC - Raptors meccsen.


Nemtudom ki látta tegnap este vagy ma a meccset, de érdemes megnézni legalább azt, hogy mi történt a meccs végén.
Nyilván addig oké, hogy az első technikait kiosztotta a spori, ha az arcába övöltenek + legyenek neki (pedig nem hiszem hogy sok légy volt a közelben). Még utána az első kiállítást is megértem. De utána, azt már nem értettem hogy miért kellett még két kiállítást ki osztani, köztük Caseynek is.
Én nem láttam semmi olyasmit, amiért kiállítás (vagy technikai) járt volna. Nem magyarázott hevesen, mutogatva, agresszíven senki. Az lehetséges, hogy mondta a magáét, ami akkor is megesik ha nem előzik meg ilyen események, de akkor sem szoktak általában senkit kiállítani, szóval szerintem az utóbbi két kiállításnál rossz bírói ítélet született.
Igaz már nagyjából eldőlt a meccs szóval sokmindenen nem változtat, de azért nem mindegy a csapat morálnak sem, na meg az amúgy is bírált játélvezetői gárdának a negatív visszhang sem.
(Hozzáteszem, nem vagyok egyik csapat szurkolója sem, csak elmondtam a személyes véleményemet.)
Ti mit gondoltok?

Nem szeretnék elkanyarodni a témától. Olvastam a hozzászólásokat. Ezt mindképpen megosztanám :wink:

I love this game!

3 kedvelés

szerintetek Lebronnak van esélye a gyűrűre?

bajnoki gyűrű? szerintem nem…Szerintem az lesz,mint általában a legtöbbször mostanában.Aki nyeri a nyugati főcsoport döntőt,az a csapat nyeri a nagy döntőt. Lebron ide vagy oda, Kyrie Irving hiányát érzi a Cavs…Houston - Boston döntőt várok :smiley: (Hozzáteszem nem elfogultság beszél belőlem…Penny Hardaway óta Orlando drukker vagyok :wink: )

Nem láttam másik topikot ami NBA lenne vagy kosárlabdás ezért ide rakom be a videókat.

Penny!

Nagyon szerettem régen az AND1 mixtape tour-os videokat a játékosok közül pedig nagyon bírtam a The Professor-t a fehér srácot aki egy iszonyat cselező gép volt. Nem rég fedeztem fel hogy van neki youtube csatornája. Ajánlom a kosár rajongóknak. Rendszeresen tölt fel videokat még mostanában is.

2 kedvelés

Penny Hardaway volt a kedvenc NBA kosarasom, az Orlando pedig azóta is a kedvenc csapatom!!! :slight_smile:

1 kedvelés

Nekem is a 90-es évek NBA-je volt a kedvencem. Kedvenc csapatom a Jordan féle Bulls volt. A 98-as bajnokságot végig figyelemmel kisértem és a Bulls-Utah döntőt élőben néztem a TV3-on! :slight_smile: A kedvenc kosarasom Toni Kukoc volt! :slight_smile:

De viszont nagyon szerettem a 2000 utáni “új"generációt” közülük is a kedvencem a White chocolate becenevű Jason Williams volt főleg a Kings-es korszakából. Az a Kings Divac-al, Chris Webberrel, Stojakoviccal,és Williams-el nagy kedvencem volt a 2000-es évek első felében. Szerintem az első és az egyetlen olyan NBA játékos volt aki behozta az NBA-be a streetball jellegzetességeit az akrobatikus passzokat meg cseleket.

1 kedvelés

Kemp. Egy iszonyat állat volt ez a fazon. Ráadásul az NBA-ben ekkor még valóban vérremenően védekeztek a csapatok és így is Kemp olyanokat húz hogy eszméletlen.

1 kedvelés

egy igazi klasszikus video! :smiley:

1 kedvelés

A Bulls-nak számtalan emlékezetes párharca volt a 90-es években és ezekből mindig külenlegesnek számítottak a Pacers elleni összecsapások. Ami főleg Reggie Miller-nek volt köszönhető. Én még ezt a meccset jó pár évvel ezelött egy külföldi oldalon tudtam megnézni ahova felraktak retro meccseket ma már nem él az oldal sajnos. De ez az elképesztő végjáték még fent van youtube-on. Iszonyat!!! :smiley: Miller már elhitte és azért a fejét megnéztem volna Kukoc dobása után. :smiley:

2 kedvelés

Viszont 98-ban Millernek volt válasza a fenti Kukoc dobásra. :smiley: Asszem itt 0.7-másodperc volt hátra. És arra is emlékszem hogy nagy vita volt utána hogy Miller ellökte e magától Jordant vagy nem. De az vitathatatlan hogy bedopta! :smiley: Ez egy elképesztő konferencia döntő volt amit piszok nehezen nyert meg a Bulls 4:3-ra hazai pályán vívta ki végül a döntőbe jutást. Arra is emlékszem hogy nagyon erős éve volt a Pacers-nek itt nagyon jó csapatuk volt. És az is rémlik hogy amikor b ejutottak a konferencia döntőbe az egész csapat kopaszra borotválta a fejét. :smiley: Egy pillanatra látszik is a videóban a Pacers centere a Repülő Holland Rik Smits is aki tar kopasz pedig szőke sörénye van neki. :smiley:

1 kedvelés

Találtam egy faja videót. Nahh ez nagyon jól érzékelteti hogy milyen elképesztő konferencia döntő volt a Bulls-Pacers 98-ban. Ez a Pacers egy piszkosúl jó csapat volt. Emlékszem hogy a meccs végére Jordan már iszonyat fáradt volt de így is 28 pontot dobott de gyakorlatilag az biztosította a győzelmet hogy Steve Kerr és Toni Kukoc 3-3 darab hárompontos dobtak és mindig a legjobbkor. Larry Bird nagyon jól összerakta ezt a Pacers-t és Miller legalább olyan vezére volt a csapatnak mint MJ a Bullsnak. Az utolsó energiákat kellett mozgosítani a Bullsnak nagyon megszenvedtek Millerék ellen. A TV3 közvetítette az NBA meccseket 98-ban és már nem emlékszem pontosan de valamiért ezt a meccset nem adták és fúúú teletext-en kellett várni a végeredményre iszonyat volt. :smiley: