Néhány észrevétel / segítség kérés

Először is nagyon tetszik a fórum, rengeteg tök jó dolgot találtam, és csak gyarapszik :smiley: Másodszor pedig lenne néhány kérdésem vagy észrevételem, előre is köszönöm a választ.

  1. Hogyan tudok meghívni barátokat? Lenne pár ember akit szívesen meghívnék
  2. Emailbe, hogyan tudok válaszolni, mert bárhogy próbáltam, nem sikerült

További sok sikert, a fórum 10/10 HAJRÁ. Remélem miharabb NINJON leszek :smiley:

2 Likes

Meghívásra lehetőséget nem találtam, de nem lenne rossz ötlet. Ahogy az sem lenne rossz, ha ismeretséget lehetne valahogy jelezni és ezáltal akár automatikusan értesítést kapni egymás kommentjéről.
Szerintem küld el nekik a linket, hogy regeljenek. A többit meg majd Jani a gátról megoldja. :smiley:

Viszont. Nekem meg az a kérdésem, hogy a személyes profilban ez az ikon és mellett a szám mit jelöl pontosan? Hány topicot, posztot vagy hsz-t láttam eddig?

Barátok, ismerősök meghívása a fórumra a “Ninjon” achievement elérése után válik elérhetővé mindenki számára.

Ninjon
Ezt a kitüntetést akkor szerzed meg, amikor egy következő bizalmi szintre lépsz a Fórumban. Mostmár hivatalosan is NINJON vagy! Köszönjük, hogy aktívan részt veszel a Fórum életében. Most már meg tudsz hívni másokat, tudsz küldeni csoportos üzeneteket és még több lájkot tudsz kiosztani naponta!

1 Like

No igen de akkor a következő kérdés hogy vajon hogy lehet megszerezni?! mert szívesen hívnék barátokat és valahogy jobb érzés ha általam csatlakoznak a közösséghez .

Szerintem vagy egy bizonyos idő után kapod automatikusan, vagy más teljesítmény az alapja. Pl. X elolvasott bejegyzés. Nem vagyok biztos benne, esetleg a modok többet tudnak.

2 Likes

Ha nem változtatták meg az alapértékeket, akkor a következők a feltételek a Ninjon rang eléréséhez:

  • 15 nap látogatás (nem egyhuzamban), a regisztrációt követően. NEM azonos az olvasással eltöltött idővel.
  • 1 like kiosztása
  • 1 like bezsebelése
  • 3 különböző témában legalább 1x hozzászólni
  • 20 téma megtekintése
  • 100 poszt elolvasása
  • 60 perc olvasással eltöltött idő

Ezek nagy része könnyen megoldható, az idővel járók pedig adják magukat, ha a 15 nap alatt legalább 5 percet itt vagy a fórumon.

4 Likes

Hali! Kérnék én is egy kis segítséget.
Szeretnék egy fegyverismertető rovatot nyitni, hogy a játékosokat némi valós infóval is ellássam. Az első kettő fent is van már, a harmadikba táblázatok kerülnének. Azt itt képként tudom feltölteni a legegyszerűbben (sima word doksi, ha van más ötlet, arra is vevő vagyok), és több képet töltenék fel. Nem nagy méretűek, de egy kommenthez egy képet tudok betolni. nekem viszont több is kellene. A következő cikknél 4 db. Hogy oldható meg?

Én most értem el a Ninjon rangot és szeretném tesómat behívni. Ehhez tud valaki segítséget nyújtani, hogy hogyan indíthatom el a folyamatot? :smiley:

Sziasztok.Elkövettem azt a hibát, hogy új twitch acc-ot csináltam, de már egyszer belogoltam vele a forumra gépen, de telefonon nem.Pc-n töröltem a régi accot itt a fórumon, de az újba már nem tudok logolni, csak telefonon.Furcsa hogy a bejelentkezéssel egyből regisztráltatni akar a twitchtől függetlenül, hiába van ott a bejelentkezés fül és kattogtatom mint az ökör napok óta.Mit cseszek el vagy mi lehetne a megoldás?Happy hourban arról volt szó hogy kizárólag twitch acc-al lehet logolni, de akkor ez most mi?

1 Like

@lengyelb zárható .
%