TheVR Fórum

Nem hallom a gépet, amikor Discordon voicechatben vagyok

Valamiért amikor Discordon voice chatben vagyok, akkor nem hallom a Youtubeot, vagy a játékokat, amiket éppen játszani szeretnék. Interneten erre még nem találtam megoldást, ezért szeretném itt megkérdezni.

Szia @szabi0324!
Még nem találkoztam ezzel a hibával, de szeretnék segíteni. Ehhez tudnom kéne mennyire értesz ezekhez a dolgokhoz. (Első sorban segít milyen szinten álljunk neki elmagyarázni a dolgokat.)

Szia!
Nagyjából értek a gépekhez, infós suliba járok. Ha esetleg nem értem, visszakérdezek, de szerintem nagyjából menni fog. :slight_smile:

Discord beállításoknál nézd meg, hogy ezek hogyan vannak beállítva, mert lehet, hogy alapértelmezettként be van kapcsolva és akkor némítja a dolgokat, főleg ha valaki a csatornán nem “Push to Talk”-ot használ, hanem folyamatosan aktív a mikrofonja.
A másik, ami okozhatja (velem is előfordult) az a plusz hangvezérlő program, amin ha jól emlékszem egy software frissítés segített talán.

Hello.
Nem tudom, hogy ez megoldhatja-e de egy próbát megér régen ez megoldotta nekem ha volt valami ilyesmi gond.
Lent a Hangerőre jobb klikk - Hangbeállítások megnyitása - Hang vezérlőpultja - Kommunikáció fül - Nincs művelet - alkalmaz - ok.

Itt egy kép is róla:

Spoiler

Remélem ez vagy az előttem szóló-é megoldja a problémát.
Én javaslom mind a 2-t csináld meg és akkor nem szabadna gondnak lenni-e.

Megcsináltam mind a kettőt, de továbbra se hallok mást ://

Bluetooth headset is okozhatja a problémát.
Vezérlőpult=>Hang=>Felvétel fül=>Headphone felvétel letiltása=>Számítógép hangrögzítés engedélyezése( vagy bármilyen másik mikrofon)=>Ha a fülesednek többféle visszajátszás van beállítva csináld úgy, hogy csak egy legyen=> teszteld a Discordon.

2 Likes

Köszönöm, ez már segített :slight_smile: