Tápkábelek jó helyen vannak mindenhol?
(Igazából az lenne a legegszerűbb ha szétszednéd és az asztalon, az alaplap dobozán megpróbálnád elindítani procival és memóriával)
Miért nem CMOS resettel kezdtetek?
Mellesleg alig bírom kiolvasni az írásod.
Ha feszültség/mhz vonalon babráltatok és nem simán xmp bekapcs történt, akkor mocsok kicsi az esélye, de lehet kinyírtatok valamit. opcionálisan a ramot.
bekapcsolom gépet táp kattan , ventik meg mozdulnak , az összes led fény fel villan és megáll, mind ez 1-2másodperc lehet , megáll és újra elkezdi ugyan ezt . Minden jó helyre van kötve. Igazából kizárnám hogy bármit is kinyírtunk volna. Max valami gyári hibás de akkor első indításkor nem ment volna az egész gép rnedesen 5 percig mert utánna jöttek a gondok. ár próbáltuk csak a lap és proci indítást de úgyse ment. Egyszerűen foggalmunk sincs mi a baj vagy hogy mit kééne tenni . Alap lapon van hangszóró de kb nincs ideje csipogni sem.
KONKRÉTAN MIT ÁLLÍTGATTATOK?
Ezen információ hiányában a csillagok állása is lehet a megoldás.
ez megtörtént?
nem
akkor legyen meg
Ezen a lapon hogy kell ? ki veszem csak az elemet ?
- táp lekapcsol
- áramból kihúz
- elem kivesz
- pár perc várakozás
- elem vissza
- áramba vissza
- táp felkapcsol
- gép felkapcsol
No troll, de ezt ajánlom figyelmedbe
Köszi szépen amint megpróbáljuk (még ma) fogok ide írni .
ui.: Bocs nem voltam túl figyelmes.
Ha sikerül is, mindenképp majd írd le légy szíves a tapasztalatokat, mert ez engem is érdekelne, ilyennel még nem nagyon találkoztam.
Sajnos nem sikerült . Próbáltuk másik elemmel is de az sem. De most haverom szétkapja meg megpróbál minden féle lehetőséget hogy kiderítse mi a baja. Nem lenne baj ha valamit ki kellene cserélni vagy venni csak az a baj nem tudni mi a baja. További segítségeket és ötleteket elfogadok .
Nézd át alaposan az alaplapot, h nincs-e rajta felpuffadt kondi vagy trafó, és nincs-e rajta kis égésnyom.
ill az alkatrészeket próbáld ki másik gépbe!
Új infó , megpróbáltuk másik táppal elindítani és hát sikerült , szóval az új táp kb 5 perc használat után megadta magát. Próbáltuk másik gépben is használni az új tápot de nem működött ott sem. Most a régebbi thermaltake 500w silver 80+ os tápot raktuk be és azzal működik . Most pedig jöhet a táp vissza küldés ,reklamálás fázis amit kicsit sem várok . Esetleg tudtok ajánlani jó tápot ami moduláris legalább 80+ gold os és elegendő legyen majd egy 3070-es gpu hoz is , plafon ár 50k. Köszi szépen mindenkinek a tippeket segítségeket. Kellemes ünnepeket így előre
Az is jó táp egyébként, mindenhol előfordulnak ilyenek.
Nem tudom mikor vetted a gépet, de 14 napig vissza lehet küldeni, de anélkül is, ezt gariban fix hogy intézik. Szóval nem vettél szar tápot ne aggódj
nov 28.-án rendeltem a tápot szóval gariba vissza küldöm majd valahogy remélem sikerül és nem szarakodnak. Amúgy aqua ból rendeltem. Oksa köszi
Hali, még mindig nem csináltak a rossz tápommal semmit pedig mar egy ideje náluk van … aqua szerviz… Közben megjött az új kártya rtx tuf 3070 , de persze nem tudom használni. Fent említett buildbe táp helyett egy 500w os van most bent , szerintetek érdemes betenni a 3070 et ? Elindulna ? Tudom hülye kérdés de érdekel.
Elindulna valszeg, a másikra meg annyit, hogy ez ilyen. Nem nagyon tudsz mit csinálni vele. Az összes gariztatas így megy általában. (Itthon)
Jövőre jobb lesz a helyzet, érdemes is várni addig a nagyobb értékű vásárlásokkal.