Nem ismeri fel a mikrofomat a gépen

Hello mindenki! Valamiért a gépem nem látja vagy nem tudja kezelni a mikrofonomat. Minden lehetséges helyre bedugtam a lehetséges beállításokat megnéztem és egyszerűen olyan mintha be se lenne dugva. Nem értem az egészet. Megnéztem ,hogy esetleg nem-e elavult a gépen a driver de nem elvileg a legfrissebb van fent. A mikrofon amit csatlakoztatni szeretnék a Cloud 1-nek a mikrofonja. A mikrofont a fülesben lévő helyére dugtam mielött valaki feltételezi h máshová. Előre is köszönöm a segítséget!

Ha használod az in-line vezérlő nyenyerét, nézd annak az oldalán a kapcsolót azon nincs-e muteolva.

Gondolom a madzagok vége a megfelelő lyukakba vannak dugva és a kábelen lévő csatlakozások is teljesen össze vannak dugva?

igen jól van összedugva nincs ott. És a nincs mutolva sem a mikrofon

Egy képed azért lőnél az összedugásról. Mert lenne egy tippem, de nem akarom elhamarkodni.

Már mint a gépbe hogy van bedugva vagy h a kábelek hogyan vannak?

Is-is.

1 kedvelés

Tessék itt van a 2 kép minden jó helyre van bedugva

Akkor kövi kérdés. A hosszabbítók nélkül kipróbáltad? Az is meg lehet törve.
Próbálom szűkíteni. Illetve előlapi porton is érdemes lehet megnézni. Az alaplapi foglalat is vacakolhat.

Igen próbáltam. És másik mikrofonnal is próbálkoztam de nem lett jobb. Az első port nálam elégé szarakodik, a mikrofon egyáltalán nem jó a hang se az igazi.

Még annyit tehetsz, hogy másik gépen kipróbálod. Vagy fogod a mikit. Közvetlen rákötöd a gépre és kipróbálod. utána telefonra. Ha telóval működik a gép a ludas. ha egyikkel sem, akkor rossz a mikrofon.
Vagy garancia. igazából ennyi időt nem vártam volna gariztatásra, de te tudod.

mint a gépemet meg a fülesemet is használtam vettem szóval garancia nincsen azért írtam ide :frowning: de nem tudom mi lehet a baja…