Nem tudom, hogy ehhez arcukat adták e a srácok, mindenesetre furcsa🤷


#1


#2

Mi ebben a furcsa? Valószínűleg a forgalmazótól kapták kipróbálásra.


#3

Ebben nincs semmi furcsa és nem látom át mi az amit neked fura lenne sőt elképesztő amit ez a kis figura tud.

Ahogy meteoric is írta valószínűleg kapták de ha nem is én azt sem látom furcsának hisz (ahogy a szavaikkal idéznék) baszó lett ez a kis robot :wink:


#4

Ha nem tesztelésre kapták és nem volt leírva hogy cserébe megjelentethetik őket reklámban, az jogokat sért.

Ergo ha megvették maguknak, és a bolt nem fizet nekik az arcuk és tartalmuk felhasználásáért, akkor az jogsértő, ha lepapíroztak szépen mindent, akkor nem.


#5

Ahogy mondod :slight_smile:


#6

Szerintem az lehet a félreértés oka, hogy a termék magyar forgalmazója (elvileg ha jól értem) a Muzix Group Kft., viszont a www.roboteam.hu oldaláról jelent meg a hirdetés, amelyről első ránézésre nem egyértelmű, hogy a Muzix Group Kft.-hez köthető-e vagy sem.

Viszont szerintem kapcsolatban állnak egymással, mert a www.roboteam.hu főoldalán ott szerepel a Muzix Group Kft. logoja, illetve lentebb az ügyfélszolgálat elérhetőségénél a "ironman.service@muzixgroup.com" e-mail cím szerepel. Ezen felül a “Kapcsolat” mezőben is két darab muzixgroup-os e-mail címet látok.

Én ebből arra gondolok, hogy a magyar forgalmazóhoz köthető a honlap, akiktől valószínűleg kaphatták a srácok kipróbálásra a terméket.


#7

Elsőre valóban furcsa, kell egy kis idő amíg az ember megszokja. Néha ijesztő, de teljesen ártalmatlan amúgy, sőt kifejezetten szórakoztató. Ja, és Pistinek hívják.