Nem tudom hol a hiba

Sziasztok! A pc amit használok egy ryzen 5 2600x,saphire radeon rx 580,16 gb 3200mhz ram,kingston 250 ssd egy asrock A320M-HDV alaplappal. A baj miért a tanácsotokat,segitségeteket kérném az az hogy pubg-roe betölt lobbiból kivág teljesen a játékból. van hogy elindul mire földet érek kivág,de van az is hogy egy-két kört simán lefutok és mire betölti a játék a lobbit már ki is vág. A számítógép max 3 hónapos. Az elején vitte minden gond nélkül,a hiba kb 2 hete jelentkezett. A játékot ujratelepitettem,driverek naprakészek,kétségbe esésemben a windows is frissítve,a játékfájlok ellenőrizve… És még egy érdekesség,win frissités óta a játék sokkl jobban húzza az msi szerint a grafikust is és a procit is,és melegszenek is,de rendesen… Tudnátok tanácsolni mit tegyek? Ok h nem a leg baszóbb konfig,de első build,később tervben van egy ujabb setup. Köszönöm a segitségetek!

Memória teszt. MEMTEST-et tessék letölteni és lefuttatni.

Chipset driverek frissek?

És milyen hibaüzenetet ír?

Köszönöm,intézem,utánanézek!

Hibaüzenet nincs,semmit sem ír semmit sem jelez,mikor ugy sikerül neki kivágnia, mikor vége a körnek(kinyirnak és uton vagyok a lobbiba) akkor indul az overwolf-nak az alkalmazása meg tudom nézni az akciót. Mintha én adtam volna neki a parancsot alt+f4-el. Tisztára Alt+F4.

Ha mondjuk másban nem tapasztalsz hasonló problémát, vagy egyéb anomáliát a gépben, akkor lehet érdemes megnézni nincs-e a PUBG-ben használt csodás BattleEye anti-cheat szoftverhez valami frissítés vagy egyéb, mert az már nem kevés embernél okozott problémát…

Maga a pubg A hiba.
Mikor még játszottam vele (párszáz óra), volt egy frissítés, ami nem engedte elindulni.
Befagyott, de csak a játék.
Letörlés, visszatelepítés oldotta meg.