New Era - Real Talk - Kérdések!


#1

Azért nyitom ezt a topikot, mert gondolok azokra is akik nem tudnak/akarnak személyesen eljönni, de lenne kérdésük a TheVR-hoz, vagy bármelyik másik szereplőhöz. :slight_smile:
Kérlek ne OFF-oljátok szét, csak az írjon akinek lenne kérdése és pontokba szedve a kérdéseket.
Mivel én megyek, vállalom, hogy összegyűjtöm ezeket és amennyiben lesz olyan lehetőség, hogy kérdezzünk, fel is teszem őket. :slight_smile:
Aki nem szeretné, hogy más is megtudja Ő tenné fel a kérdést azt küldje el privátba, ígérem felkerül a listára.

Nem ígérem, hogy lesz lehetőség kérdezni.
Kérlek mellőzzétek a butaságokat és azt, hogy "Van-e barátnőtök? Milyen gépetek van?"
Igyekezzetek a témára szorítkozni. :slight_smile:


Stream a twitch-en
Alkalmi programlehetőségek (Teegrah-tól)
#2

A programról lehet már tudni valamit? Mert pl. ha a srácok egy olyan blokkban beszélgetnek, ahol mondjuk a “videózás hatása a társas kapcsolatokra” a téma, akkor nem biztos, hogy egy olyan kérdés, hogy “Most inkább a Lenovo Intel Asus GKT1923-48 B/3, vagy a Lenovo Intel Asus GKT1923-48 B/3/A laptopot érdemes inkább megvennem?” beleillik :smiley: Azaz én olyan kérdéseket írnék akkor, amiknek köze van ahhoz a panelhez, amiben ők szerepelnek (felteszem, nem mindegyikben fognak, mert az kicsit húzós lenne).


#3

Jó ötlet nagyon ez a topic!! Van már végleges program, a New Era oldalára kikerült reggel, az egyszerűség kedvéért, ha műkszik berakom ide, és akkor abbanapillanatban lehet kérdezgetni :smiley:


#4

Köszi, nekem nem sikerült megtalálni :slight_smile:

Kicsit OFF, de mit keres az Otherworld a Beauty panelben? :smiley:
Az a 15:30-17:30-as blokk lesz szerintem az, ami miatt érdemes lenne kimenni, mindenképpen visszanézem majd :slight_smile: (én pont külföldön leszek azon a hétvégén).


#5

Köszönöm szépen, hogy kitetted a programot! Tényleg erről meg is feledkeztem… ^^"

Jöhetnek a kérdések. :slight_smile:


#6

Akkor az én kérdésem az lenne, Twitch témakörben, hogy: A Monstercat-nél, vagy az NCS music Twitch csatornán streamelt zenék felhasználásánál, miként dönti el a Twitch, hogy jogszerűen lettek e felhasználva a saját streamünkben? Mire kell oda figyelni, hogy ne legyen gond?

Nekem ez lenne a rövid kérdésem. :slight_smile:


#7

Kicsit késői hozzászólás lehet azóta már rá is jöttél de valószínűleg ott Zoly felesége Ashlar fog beszélgetni a többi lánnyal. :slight_smile:


#8

Az oké, de ő ebben kompetens? Vagy alapból minden nő kompetens a beauty témában? :smiley: