Nickname csere

Hali, nem tudom jó helyre írom-e, remélem igen :slight_smile:

Szeretném (illetve nem szeretném de célszerű lenne) megváltoztatni a nevem, mert mint kiderült van ezzel a névvel youtube-on egy videós és egyre többen találnak meg hogy én vagyok-e az (Nem!). Szóval az esetleges félreértések elkerülése végett (bár cod1 óta kísér ez a név de ez a szituáció kezd kicsit bosszantó lenni) az olyan helyeken mint pl. ez a fórum -ahol elég valószínű hogy fog még zavart okozni, talán jó döntés lehet. Rákerestem van-e ilyen topic de csak lezártat találtam, ezért az új téma.

Szóval ha van még ilyen lehetőség akkor simán csak Hessa -ra szeretném változtatni, hátha erről nem az az illető ugrik be egyből mindenkinek (és mert mindent azért nem adok, 15 év az 15 év :smiley: ).

Nagyon köszönöm az esetleges segítséget, és további szép napot - kellemes hétvégét mindenkinek!

Ha jól emlékszem egy korábbi esetre, akkor nem lehet. Max annyit tehetsz hogy újra regisztrálsz és megkéred az adminokat, hogy az eddigi kitüntetéseid megkapd. Minden más bukta.
De megidézem @VizesNinjonKovacs ot :smiley:

2 kedvelés

A Fórumról általánosságban
"A felhasználónév megváltoztatása csak új tagok esetében engedélyezett, a ninjon ranggal rendelkezők számára már nem. Kérjük, hogy a nevetek itt ugyan az legyen, mint twitchen, hogy könnyebben beazonosíthatók legyetek egymás számára. (Indokolt esetben a névváltoztatáshoz moderátori segítséget kell kérnetek.)"

@Hessa (Hessa_Creed) Megváltoztattam, remélem így megfelel. :slight_smile:

4 kedvelés

Igen, nagyon szépen köszönöm, és a szeánszot is Sutke-nek :smiley:. Twitch-en is ugyan erre fogom módosítani, ha tudom :smiley:

Természetesen Twitchen tudod magadnak változtatni. Beállításoknál. (Hacsak nem használt a név.)
Ha a névváltoztatás miatt gondod adódna a Fórumra való belépéssel, akkor Twitchen vagy discordon ugyan ezen a néven megtalálsz.

1 kedvelés

Igen, meg is találtam, de foglat volt, de továbbra is beazonosítható leszek mert csak minimális módosítás kellett. Köszi mégegyszer. :slight_smile:

1 kedvelés