Nickname csere


#1

Hali, nem tudom jó helyre írom-e, remélem igen :slight_smile:

Szeretném (illetve nem szeretném de célszerű lenne) megváltoztatni a nevem, mert mint kiderült van ezzel a névvel youtube-on egy videós és egyre többen találnak meg hogy én vagyok-e az (Nem!). Szóval az esetleges félreértések elkerülése végett (bár cod1 óta kísér ez a név de ez a szituáció kezd kicsit bosszantó lenni) az olyan helyeken mint pl. ez a fórum -ahol elég valószínű hogy fog még zavart okozni, talán jó döntés lehet. Rákerestem van-e ilyen topic de csak lezártat találtam, ezért az új téma.

Szóval ha van még ilyen lehetőség akkor simán csak Hessa -ra szeretném változtatni, hátha erről nem az az illető ugrik be egyből mindenkinek (és mert mindent azért nem adok, 15 év az 15 év :smiley: ).

Nagyon köszönöm az esetleges segítséget, és további szép napot - kellemes hétvégét mindenkinek!


#2

Ha jól emlékszem egy korábbi esetre, akkor nem lehet. Max annyit tehetsz hogy újra regisztrálsz és megkéred az adminokat, hogy az eddigi kitüntetéseid megkapd. Minden más bukta.
De megidézem @VizesNinjonKovacs ot :smiley:


#3

A Fórumról általánosságban
"A felhasználónév megváltoztatása csak új tagok esetében engedélyezett, a ninjon ranggal rendelkezők számára már nem. Kérjük, hogy a nevetek itt ugyan az legyen, mint twitchen, hogy könnyebben beazonosíthatók legyetek egymás számára. (Indokolt esetben a névváltoztatáshoz moderátori segítséget kell kérnetek.)"

@Hessa (Hessa_Creed) Megváltoztattam, remélem így megfelel. :slight_smile:


#4

Igen, nagyon szépen köszönöm, és a szeánszot is Sutke-nek :smiley:. Twitch-en is ugyan erre fogom módosítani, ha tudom :smiley:


#5

Természetesen Twitchen tudod magadnak változtatni. Beállításoknál. (Hacsak nem használt a név.)
Ha a névváltoztatás miatt gondod adódna a Fórumra való belépéssel, akkor Twitchen vagy discordon ugyan ezen a néven megtalálsz.


#6

Igen, meg is találtam, de foglat volt, de továbbra is beazonosítható leszek mert csak minimális módosítás kellett. Köszi mégegyszer. :slight_smile:


Lezárva ekkor: #7