Ninjonok autói :)


#1

Arra gondoltam, hogy itt be tudjuk mutatni a saját, vagy nem saját, de használati autónkat. :slight_smile: Egy pár szóban jellemezhetnénk is a járműveket. :slight_smile:
Kezdeném is. A mi családi autónk egy 98-as Volkswagen Polo Classic. Papíron nem az enyém, de egy éve mióta megvan a jogosítványom csak én használom szinte, naponta. Én nagyon szeretem, nincs nagyon túlelektronikázva, megy is, jól megy, természetesen a tudásához mérten. :smiley:
A Polo mögött pedig Édesapám használati járműve található, ami ugyan nem autó, de szeretem Őt is. Ez egy Mercedes-Benz Actros MP2, túl az 1 millió km-en is. :slight_smile:


Fényképezgetés (telefonnal is)
#3

Az én kicsi sárga Minyonkám, ahogyan egy madár látná :smiley: (Mini Clubman Cooper S)


#4

Ez az én “autóm” :stuck_out_tongue:


#5

Sziasztok!

Lassan 1,5 éve van a birtokomban ez a 2005-ös Toyota Avensis Kombi 2.0 gázolaj hajtású gépállat. :slight_smile: Az első perctől imádom. Tudom nem benzines, de majd egyszer szeretnék egy “játszós” autót helyére, mellé :slight_smile:


#6

Kinek mi jut… nekem sajna nincs autom de ha a szükség nagy úr


#7


#8

Forever! :heart_eyes::purple_heart:


#9

Nekem sincs autóm, de unokaöcsém ithagyta nekem a sajátját kölcsönbe. mindjárt lefotozom.

@Prototyger éljen a dupló :slight_smile:


#10

Jelenlegi autóm ő lenne. Kia Cee,d 1.4 benziny. Minden porcikájában imádom, terveim szerint 4-5 évet velem tart még legalább :slight_smile: És igen, lehet madárszar az elején :smiley:


#11

csak a KIA. Családban is van kettő


#12

Citroen C4 Coupé 1.6 16V VTR az én kis drágám, mert a kényelem az fontos :smiley:


#13

Az én drágaságom egy 93-as japán import (japán belpiacos) , szívó (2JZ-GE), automataváltós (kézi móddal) 4. generációs Toyota Supra. Eddig 1m költöttem rá, ami kimerül egy nyári felni szettben (ami a képen is látható) és egy Tein állítható sport futóműben. A külsőségek és ezzel a java csak most kezdődik, számításaim alapján olyan 3millában áll meg az átalakítás :slight_smile:


#14

Nyálcsorog :confounded: Inkább ki se rakom a szutykomat :sweat_smile:


#15

Azt hiszem nyertél. még ha nincs is verseny. :slight_smile:


#16

Na ez se minden napos verda :slight_smile: szép darab


#17

Köszi, mindenből kijár neki a legjobb/legdrágább :slight_smile:


#18

2 éve már vele teszem a kilométereket, Volvo V60. A legszebb hangú dízel, amivel dolgom volt :slight_smile:


#19

Csak sárnak hivom.Németből hoztam, 1.8 ideges, épp elég bodykit rajta, a nagyobb “extra” belül van.Sajna tavaly fél év alatt kétszer is belém rongyolt két se**titán emberke.3 éve hű társam, előtte 5 évig b corsáztam, azt is szerettem és ápoltam(túlzottan is) de mára már lejöttem a szerről szerencsére. :smiley:


#21

Életem első autója akkor és most :smiley: Kellemes meglepetés volt újra belefutni egy példányba, nem hittem volna, hogy fogok még ilyet látni valaha, nosztalgia is ON.


#22

Ez de odabasz! Egy lazánkikönyökölősverdábanfeszítős képem nekem is van valahol, csak ez enyém piros volt. :blush: