Ninjonok autói :)

Arra gondoltam, hogy itt be tudjuk mutatni a saját, vagy nem saját, de használati autónkat. :slight_smile: Egy pár szóban jellemezhetnénk is a járműveket. :slight_smile:
Kezdeném is. A mi családi autónk egy 98-as Volkswagen Polo Classic. Papíron nem az enyém, de egy éve mióta megvan a jogosítványom csak én használom szinte, naponta. Én nagyon szeretem, nincs nagyon túlelektronikázva, megy is, jól megy, természetesen a tudásához mérten. :smiley:
A Polo mögött pedig Édesapám használati járműve található, ami ugyan nem autó, de szeretem Őt is. Ez egy Mercedes-Benz Actros MP2, túl az 1 millió km-en is. :slight_smile:

16 Likes

Az én kicsi sárga Minyonkám, ahogyan egy madár látná :smiley: (Mini Clubman Cooper S)

13 Likes

Ez az én “autóm” :stuck_out_tongue:

50 Likes

Sziasztok!

Lassan 1,5 éve van a birtokomban ez a 2005-ös Toyota Avensis Kombi 2.0 gázolaj hajtású gépállat. :slight_smile: Az első perctől imádom. Tudom nem benzines, de majd egyszer szeretnék egy “játszós” autót helyére, mellé :slight_smile:

7 Likes

Kinek mi jut… nekem sajna nincs autom de ha a szükség nagy úr

50 Likes

4 Likes

Forever! :heart_eyes::purple_heart:

8 Likes

Nekem sincs autóm, de unokaöcsém ithagyta nekem a sajátját kölcsönbe. mindjárt lefotozom.

@Prototyger éljen a dupló :slight_smile:

1 Like

Jelenlegi autóm ő lenne. Kia Cee,d 1.4 benziny. Minden porcikájában imádom, terveim szerint 4-5 évet velem tart még legalább :slight_smile: És igen, lehet madárszar az elején :smiley:

9 Likes

csak a KIA. Családban is van kettő

1 Like

Citroen C4 Coupé 1.6 16V VTR az én kis drágám, mert a kényelem az fontos :smiley:

6 Likes

Az én drágaságom egy 93-as japán import (japán belpiacos) , szívó (2JZ-GE), automataváltós (kézi móddal) 4. generációs Toyota Supra. Eddig 1m költöttem rá, ami kimerül egy nyári felni szettben (ami a képen is látható) és egy Tein állítható sport futóműben. A külsőségek és ezzel a java csak most kezdődik, számításaim alapján olyan 3millában áll meg az átalakítás :slight_smile:

71 Likes

Nyálcsorog :confounded: Inkább ki se rakom a szutykomat :sweat_smile:

2 Likes

Azt hiszem nyertél. még ha nincs is verseny. :slight_smile:

2 Likes

Na ez se minden napos verda :slight_smile: szép darab

2 Likes

Köszi, mindenből kijár neki a legjobb/legdrágább :slight_smile:

2 éve már vele teszem a kilométereket, Volvo V60. A legszebb hangú dízel, amivel dolgom volt :slight_smile:

18 Likes

Csak sárnak hivom.Németből hoztam, 1.8 ideges, épp elég bodykit rajta, a nagyobb “extra” belül van.Sajna tavaly fél év alatt kétszer is belém rongyolt két se**titán emberke.3 éve hű társam, előtte 5 évig b corsáztam, azt is szerettem és ápoltam(túlzottan is) de mára már lejöttem a szerről szerencsére. :smiley:

7 Likes

Életem első autója akkor és most :smiley: Kellemes meglepetés volt újra belefutni egy példányba, nem hittem volna, hogy fogok még ilyet látni valaha, nosztalgia is ON.

55 Likes

Ez de odabasz! Egy lazánkikönyökölősverdábanfeszítős képem nekem is van valahol, csak ez enyém piros volt. :blush:

2 Likes