Ninjonok egy ninjonért


#1

Sziasztok Ninjonok!
Döntőbe jutottam egy tudománykommunikációs versenyben, ahol, mint Mars-kutató geinformatikus versenyzek. A versenynek egy közönségszavazásos része is van és arra kérnélek Titeket, hogy támogassatok egy szavazattal az alábbi linken:

Előre is elnézést kérek a fejem és az érthetetlen szöveg miatt, egy nagyon súlyos lefolyású hétvégén voltam túl :slight_smile:

Előre is köszönöm a támogatásotokat :smiley:

Paddy


#2

THANK YOU!

Your vote for this video was successfully counted!

Please share this video with your friends!

Szavazat leadva! :slight_smile:


#3

Nagyon Köszönöm :slight_smile:


#4

Én is szavaztam :slight_smile:
Sok sikert!


#5

Szavazás pipa :slightly_smiling_face:
Sok sikert!


#6

Megvolt :slight_smile:


#7

Megvan, sok sikert!


#8

Ment a szavazat, főleg, hogy ELTE-s vagy. Sok sikert :wink:


#9

Szavaztam! Sok sikert! :slight_smile:


#10

Szavazatom a tiéd!:smiley: Sok sikert! :slight_smile:


#11

Kész. GL. :wink:


#12

Voksom leadva. Hajrá!


#13

Hajrá!


#14

Megvan sok sikert :slight_smile:


#15

Habár nem szeretem az ilyesféle közönség szavazásokat, mert ugye az kap többet aki több embert rá tud venni. Mégis szavaztam mert engem megragadott ez a téma.
Szerintem fontos, hogy ne csak a száraz számadatokat láthassuk. Legyenek “láthatóak” vizuálisan is ezek a felfedezések amelyek újabb generációkat tudnak inspirálni az irányba, hogy talán ők is a jövőben kutatókká/tudósokká váljanak. :slight_smile:

Legalábbis én a rövid leírásból ezt szűrtem le, hogy vizuálisan szeretnéd ezen számadatokat és teszteket “láthatóvá” tenni :slight_smile:

Hajrá! Sok sikert kívánok a versenyen!


#16

Sok sikert. Szavazás pipa :ok_hand:


#17

Köszönöm a támogatást mindenkinek!
@DanX27 hogy őszinte legyek, én sem vagyok híve az ilyen megosztós dolgoknak, de úgy gondoltam egy próbát megér, hogy itt is egy általános topic formájában közzé tegyem, ha azt a moderátorok is engedik. Ezért is egyeztettem előtte a modikkal, akik jó fejek voltak és engedték :slight_smile: Örülök ha bármelyik téma megragadott, ha érdekel a dolog fórumon kívül szívesen mesélek róla hogy mi is ez pontosan.