Nintendo Switch 2019-ben?

Szerintetetek megéri még 2019-ben nintentdo switchet venni?

Nem kevésbé, mint eddig. Ha tetszenek rajta a játékok meg a konzol alapvető felépítése, szerintem igen. EDIT (ezt a kérdést inkább a techben kellett volna szerintem feltenni, de most már ne duplázz :slight_smile: )

Ha van rajta olyan játék ami érdekel akkor mindig megéri.

Ha szeretsz 20 FPS-el játszani…

1 kedvelés

-.- ahhj

2 kedvelés

Ha nem próbáltad a konzolt ne pofázz bele.
Neked is az a bajod h kimaradt a sárgakazis/c64-es korszak amikor 10-15fpsel is élvezhetőek voltak a játékok. Single gameknél 30-nál több nem kell.

6 kedvelés

Simán megéri!
Csúnyán leírva egy komolyabb, hozdozható PS3, az erejét tekintve.
Van rá Warframe is! (Olyan mintha közepes grafikán játszanál a kezedben :slight_smile: )

A Joy-Con és a motion control által adott élményeket nehéz így visszaadni, de a Surgeon Simulatort nagyon jó lett. Nézz majd gameplayt róla #barátnőfriendly.

Ajánlom, hogy valami Bundle-ben vegyél majd ha veszel, mert úgy jobban kijössz majd.

1 kedvelés

Ha nem bírsz meglenni a Mario nélkül, illetve szeretnél felezett felbontású, felezett fps-ű, 5 éves játékokat venni 20000-ért, akkor mindenképpen!

1 kedvelés

Emlékszem 2005-ben nagyba nyomtam a Star Wars Jedi Academy-t meg a Battlefront 2-t, talán még megvannak valahol a dobozok. Viszont eltelt 15 év értsük már meg.

És még mindig nagyobb játékélményt adnak mint a mai játékok nagyrésze.
Meg értsük már meg, hogy a játék élmény többbet ér mint a 4k 60fps, és a nintendo erre épít a játék élményre. A zelda se véletlenül lett év játéka.

4 kedvelés

Az tény és való, hogy a játékipar kreativitása kimerül a battle passban, ezzel nem vitatkozom :smiley: Elég szomorú való igaz

Bárki elkezdhet év játéka díjat osztogatni, sokan is csinálják egyébként. A The Game Awards-on meg annyiszor szavazok amennyiszer akarok. Arról nem beszélve, hogy nem lehet akármire szavazni.

Megéri mindenképp nagyon jó gamek vannak rá, ha azok tetszenek vedd meg.

Az előzőkhöz meg van akinek 60 fps van akinek a gameplay számít. :slight_smile:

2 kedvelés