Nintendo Switch 2019-ben?


#1

Szerintetetek megéri még 2019-ben nintentdo switchet venni?


#2

Nem kevésbé, mint eddig. Ha tetszenek rajta a játékok meg a konzol alapvető felépítése, szerintem igen. EDIT (ezt a kérdést inkább a techben kellett volna szerintem feltenni, de most már ne duplázz :slight_smile: )


#3

Ha van rajta olyan játék ami érdekel akkor mindig megéri.


#4

Ha szeretsz 20 FPS-el játszani…


#5

-.- ahhj


#6

Ha nem próbáltad a konzolt ne pofázz bele.
Neked is az a bajod h kimaradt a sárgakazis/c64-es korszak amikor 10-15fpsel is élvezhetőek voltak a játékok. Single gameknél 30-nál több nem kell.


#7

Simán megéri!
Csúnyán leírva egy komolyabb, hozdozható PS3, az erejét tekintve.
Van rá Warframe is! (Olyan mintha közepes grafikán játszanál a kezedben :slight_smile: )

A Joy-Con és a motion control által adott élményeket nehéz így visszaadni, de a Surgeon Simulatort nagyon jó lett. Nézz majd gameplayt róla #barátnőfriendly.

Ajánlom, hogy valami Bundle-ben vegyél majd ha veszel, mert úgy jobban kijössz majd.


#8

Ha nem bírsz meglenni a Mario nélkül, illetve szeretnél felezett felbontású, felezett fps-ű, 5 éves játékokat venni 20000-ért, akkor mindenképpen!


#9

Emlékszem 2005-ben nagyba nyomtam a Star Wars Jedi Academy-t meg a Battlefront 2-t, talán még megvannak valahol a dobozok. Viszont eltelt 15 év értsük már meg.


#10

És még mindig nagyobb játékélményt adnak mint a mai játékok nagyrésze.
Meg értsük már meg, hogy a játék élmény többbet ér mint a 4k 60fps, és a nintendo erre épít a játék élményre. A zelda se véletlenül lett év játéka.


#11

Az tény és való, hogy a játékipar kreativitása kimerül a battle passban, ezzel nem vitatkozom :smiley: Elég szomorú való igaz

Bárki elkezdhet év játéka díjat osztogatni, sokan is csinálják egyébként. A The Game Awards-on meg annyiszor szavazok amennyiszer akarok. Arról nem beszélve, hogy nem lehet akármire szavazni.


#12

Megéri mindenképp nagyon jó gamek vannak rá, ha azok tetszenek vedd meg.

Az előzőkhöz meg van akinek 60 fps van akinek a gameplay számít. :slight_smile: