Nintendo Switch problémák


#1

Elég sokan panaszkodnak rá, hogy gondok vannak az uj nintendoval. Fagyás, karcok, maga a dokkoló is karcol, glitchek, stb. Ti tapasztaltatok ilyet? Mi lehet az oka, hogy ennyi probléma van a Switch-el? Elkapkodták volna a rajtot? Nekem a Nintendoról pozitív kép élt a fejemben, aztán jött a pokemon go, most pedig újabb gondok.


#2

Nekem igazából a konzol sem tetszik, overhype-olt cucc csak mert nintendo és mert zelda…én a felét SEM fizetném ki ezért a konzolért. Ennyiért inkább vennék egy ps4 pro-t és niohznék.


#3

Hahaha. Csak nekem van amúgy olyan érzésem, hogy manapság minden egyre roszabb?
Pont most mérgelődtem ki magam, hogy vettem egy sd kártya olvasót és lehet is visszaküldeni. És pont jön ez a videó :smiley:


#4

Előre elnézést kérek a haterségem miatt. Nem akarok senkit megbántani, aki szereti a Nintendo-t!

DE

Ezek után remélem a Nintendo lehúzza a rolót! Engem felháborít h ezt terméknek merik nevezni. Meg mi az a dokkoló? Karcolja a kijelzőt istenem… Fagyások, túlárazott, szegényes kínálat, és a pixelhibás közleményük pedig egyszerűen hihetetlen. Nálam örökre elásták magukat, pedig érdeklődve vártam a cuccot. Komolyan mondom én most ki vagyok akadva… 120 e Ft-ért egy ilyen “terméket” adni…a pofátlanság magasikolája. És még finoman fogalmaztam.


#5

Igazad van haver !
Nem mondom hogy imádtam a nintendot, de volt egy pár tapasztalatom vele.
Viszont ez, szánalmas!
A dokkoló karcolja a képernyőt ? Micsodaaaaaa?
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy a tokom karcolja a telefonom képernyőjét!
Szerintem elhamarkodták és 2 hónap mulva a wii u sorsára jut !
Ez van , mert el siették a launchot !
Pedig:Türelem rózsát terem !
Viszont így egy rakás hibával teli konzolt és veszteséget termett a siettségük.
Pedig egészen Január végéig még vártam is , ső be is ruháztam volna ilyenre de ÍGY SOHA!
:pensive:


#6

Egyetértek. Ezt nagyon elbaltázták. Annak ellenére h nálam elásták magukat a Switch-csel, a NES Mini pl egész jó. Mert az még a “retro” éra hagyatéka :smiley:


#7

Így van !
Bakker mennyire igazad van lehet hogy helyette veszek egy NES-t! Eddig miért nem jutott ez az eszembe? :grin:
Köszi! :slight_smile:


#8

Valószínűleg én sem leszek népszerű a véleményemmel, de csatlakoznék az előttem szólókhoz. Érdekes koncepció, pocsékul kivitelezve. Drága pénzér megkérdőjelezhető tervezés és összeszerelési minőség, a teljesítményhez képest pofátlanul magas áron.

I :heart: Nintendo, de… fizetős hardver béta teszting? Kösz, de kösz nem. Nincs a neve mögött hogy DevKit.


#9

Nincs mit! :slight_smile:
A poén h meg is spórolnál kb 90 - 100 e Ft-ot​:joy::joy:


#11

itt még vannak “érdekességek”.


#12

Én is NES Minit vettem és imádom! :laughing: Az egy nagyon jó cucc, csak kár hogy offline lett. Azért még lenne pár cím amit fel lehetne rakni rá. Szerintem megérte a pénzét!! Egy hüjeséget csinált a Nintendo még hogy nem két kontrollert adtak hozzá, illetve nem is tudsz venni hozzá mert egyszerűen nem gyártanak eleget hogy jusson! Ezzel pedig keresnének mert viszik mint a cukrot, de még a konzol is hiánycikk! Nem értem ezt az üzletpolitikát!


#13

Látom, hogy itt a Switch hater hozzáállás a menő, de néhány dolgot mondanék:

  1. Asztali konzolos játékokkal játszhatsz egy kézikonzolon.
  2. Minden idők egyik legjobb játékát játszhatod rajta a megjelenéskor, ugyanúgy hordozható módban.
  3. Nyilván kevés a játék rá még, de nem is kötelező launchkor megvenni, karácsonyra szerintem lesz elég cím.

#14

Szia @Mia!
Senki nem mondta, hogy ez meno. Arrol volt szo, ha ertelmezed a leirtakat, hogy kiadtak egy hulladek minosegu konzolt, olyan hibakkal, amit a minosegi tesztek soran valoszinuleg ok is kiszurtak meg a megjelenes elott. A koncepcio ketsegkivul remek, en is vennek egyet, ha nem olyan minosegu lenne az eredeti termek mint a kinai masolatok szoktak lenni altalaban.


#15

Elég erős, hogy hulladék minőségű lenne, semmi köze a kínai másolatokhoz sem. Mivel nagy a hype az ellenhype is nagy. Minden hype-olt terméknél előjönnek ilyenek, lásd iPhone antennagate, meg valamelyiknél valaki kitalálta, hogy el lehet hajlítani stb…


#16

Hulladék minőség nyílván kicsit túlzás, mert a külső és úgyfest a belső anyag használat is rendben van. De az összeszerelés minősége viszont megkérdőjelezhető nem csak szerintünk, hanem azok szerint akik vásároltak ilyen konzolt. Szinte biztosan ebből adódik rengeteg hiba. Olyan mintha a QC kimerülne abban, hogy bekapcsolják a készüléket és ha világít a kijelző akkor már csomagolják is.

Számomra úgy tűnik, mintha inkább megpróbálnak annyit kitolni belőle a polcra, amennyit csak lehet és a nem működő darabokat inkább benyelik. De ott van például amit a srácok is elmondtak valamelyik reggeli Happy Hourben, hogy a pixelhibás készülékeket nem hajlandóak cserélni, az kritikán aluli. Ez nem 1997… és szerintem ez így 2017-ben nem fér bele egy ekkora múlttal és névvel rendelkező vállalatnál, nosztalgia ide vagy oda.


#17

Hali!
Nem használom Switchet, de nagyon gondolkoztam rajta hogy beszerezzek-e egyet, főleg a koncepció miatt, de ez kicsit megtántorít, illetve inkább veszek egy új telót:D Nah mindegy vissza a lényegre ez előfordul, lehet csak a felhasználó hibájából akadóan karcol a dokkoló, a kijelzőhibára azt tudom mondani hogy amíg ki nem derül hogy ez egy szoftveres vagy egy hardveres probléma, addig nehéz ítélkezni.Mi van ha lehet a felhasználó megkarcolgatta a kis játékkártyát hogy lehúzza a Nintendot ország-világ szeme láttára? Mi van akkor ha egy "egyszerű műanyagdoboz a dokkoló? Milyen legyen? Ki legyen párnázva? Nem pártolom a Nintendot, majd erre biztos fog lépni valamit, ő majd megmondja mi a helyzet.


#18

Mondjuk én pont a pixelhibán akadtam ki legkevésbé. Ez még azért sok más cégnél is hasonlóan van LINK, azaz bizonyos számú pixel/subpixel hiba alatt nem foglalkoznak vele.


#19

Értem és tudom hogy vannak erre törvényi szabályozások is, de szerintem egy 720p-s kijelzőnél ami ráadásul csak nem is rendelkezik magas PPI-vel, szerintem elvárható lenne hogy ne legyenek rajt teljesen döglött pixelek out of the box.

Tudom, finnyás vagyok…


#20
  1. Helyesbítek, Nintendo játékokat játszhatsz kézi konzolon, és átportolt régi játékokat, a switchet a skyrim-al demózták, könyörgöm…
  2. Jajj ne már… Oké valóban jó lett a Zelda breath of the wild, de még ha tegyük fel, hogy valakinek ez számít a legjobb játéknak a világon, akkor sincs más, és ennek is komoly teljesítménybeli gondjai vannak.
  3. Karácsonyra se lesz elég igényes játék rá és olcsóbb se lesz. Nintendoról beszélünk… A tölthető kontroller grip-et is pénzért adják…

Nem az a baj, hogy valakinek tetszik meg szereti, mert mindenkinek a saját dolga mire költi a pénzét, de sajnos a Switch egy újabb kétségbeesett Nintendó húzás/lehúzás. Egyetemes példa arra amikor kihasználja egy cég a hűséges rajongóit.


#21

Pl. RiME májusban jön ki Switch, PS4, XBOX ONE, PC-re az is átportolt régi játék?