Nintendo Switch vásárlás 2022

Sziasztok!
Biztos volt már ez a kérdés de most én is felteszem.
Szerintetek melyik Nintendo Switchet lenne érdemes megvenni?
Sok utána olvasás és youtube videók után ott tartok hogy vagy egy Lite-ot szeretnék vagy egy Oledet de nem tudom melyiket válasszam. Ezelőtt még nem volt nintendom, jelenleg is van egy xbox-om és néha azon tolom de szerettem volna egy konzolt amit bárhol tudok használni nem csak otthon.
Mindenféleképpen használtan szeretnék venni de mi az az ár amit reálisnak találtok egy alig használt nintendo switchnek?
A válaszokat előrre is köszönöm!!

Na most ezt úgy áncúg lenni zavarosra fogalmaz.

Tehát:
Akarsz venni egy nintendot.
Használtan.
Nem tudod melyiket, de a lite felé húzol.
Nem tudod mennyiért.

Nílván a legfrissebb kiadás a legjob.
Árakat pedig jófogás/hardverapró>switch

Mivel te a lite verziót szeretnéd, ezek újonnan sem gyiljos összegek. Érdemes rá összekaparni.

A lite-ot nem tudod tv-re kötni, és többen se tudjátok nyomni rajta.
Nintendonál a használt nem sokkal szokott olcsóbb lenni mint az új bolti.
Én oled switchet vennék a helyedben.

Hali.

Én azt tudom mondani, hogy attól függ, hogyan szeretnéd inkább használni. Ha főleg kézi konzolként telnének vele a mindennapjaid, akkor érdemes az OLED-re beruházni a nagyobb kijelző és a nagyobb aksi idő végett. Én amiatt cseréltem le a sima Switch-emet, mert az esetek 90%-ban kézi konzolként használom. Ha viszont te inkább a dokkolóban akarod használni és a TV előtt ülve játszanál vele az esetek nagy százalékában, akkor elég a sima Switch, vagy a Lite, ami felé húz a szíved. Ugyan a Lite kapcsán nincs tapasztalatom, de az OLED minden pénzt megért. Érezni, látni a játékoknál a nagyobb kijelző hatását, plusz az aksi idő is sokkal inkább játékos barát, mint a sima Switch volt. :slight_smile: