Nioh ( ps4)


#1

Sziasztok !
Szerintetek érdemes belekezdeni a NIOH-ba úgy hogy a Dark Souls 3-at a Rotted Greatwood boss-nál ( játék elején van… ) feladtam , valamint a Ninja Gaident is abba hagytam az elején , mert nagyon nehéznek éreztem.
Iszonyatosan bejön a japán helyszín és mitológia , de félek kiadni rá pénzt.


#2

Nekem csalással se ment a Dark Souls 3, igaz billentyűzeten játszottam, de egy rakat szintet beaddoltam. (Azt hiszem konktrollerrel is próbáltam, de no)

Én biztos nem adnék ki olyanért pénzt, amit kivinni se tudok. Vannak, akiknek nem való az ilyen game (emberek 70-80%-a) Ha már 2 ilyen játékot abbahagytál, akkor te is közéjük tartozol, ezzel amúgy nincs baj.

Annyi játék van, biztos találsz mást, ami ugyan úgy japán mitológiai. Nem beszélve a filmekről, sorozatokról, könyvekről, mesékről stb… Na meg alapból meg tudod nézni a végigjátszást, és nem maradsz le semmiről.


#3

Plusz ugye jon par honap mulve a Ghost of Tsushima, az is jonak nezett ki, es kicsit kevesbe idegolonek :smiley:


#4

Aki szereti az ilyen típusú játékokat, annak a NIOH is fog tetszeni. Tény, hogy nem könnyű, de azért nem lehetetlen, és segítséget is lehet hívni “onlány”.
Pisti sem vitte végig, kicsit fura, ahol a végét gondolod a játéknak, még nagyon nem az. Sőt, onnan kezdődik az igazi szívás. De szép, és jó játék, ez kétségtelen.