Nioh vélemények


#1

Sziasztok!
A téma adott!Ilyen témájú topikot nem láttam ezért készítettem egyet.Szerény véleményem az hogy nagyon jónak tűnik.Valóban nagyon hasonlít a DS3-ra de attól még jó a játék.Igazán összetett, sokfajta build van, sok minden határozza meg a buildeket (low-mid-high stance, elsődleges/másodlagos fegyverek, skillpontok kiosztása), ez tetszik.Sztori is tökély,közel áll a szívemhez a szamurájos téma:)
Mindenki írja a le a véleményeket/tapasztalatokat!:slight_smile:


#2

Így stream alapján tetszik a japán téma és szinkron, meg a DS-os nehézség és mechanika. Van helye a játékok között mindenképp :slight_smile:


#3

Pont ezt topic-ot kerestem :slight_smile: Direkt nem nézem a végigjátszást mert előtte végig akarom vinni én is, ha annyira jó amennyire mondják. Előzetesből is csak 1-et láttam és szerelmes is lettem. :slight_smile:
Annyira jó amennyire mondják?


#4

Game of the Year díj várományos, szerintem. :slight_smile:


#5

Inkább Bloodborne mint DS3 de igen, nagyon jo jatek, 13 orám van eddig benne, most tartok ott ahol Pisti a 4.stream elejèn járt. Szepen kidolgozott, jo storyval, rengeteg lehetoseggel. Biztos ha befejezem még joparszor eloveszem majd.


#6

Jaj de jó ezeket olvasni. :blush: Én is azért nem nézem a végigjátszást, mert előtte szeretném kivinni. Co-op-ban próbálta már valaki? Ha igen, elmeséled milyen? Amúgy az első stream alapján nagyon tetszik és tuti beszerzem amint lesz rá idő.


#7

eloszor mindenkepp single-be kell vegigvinni, a co-op az gay :smiley:


#8

Ez hasznos válasz. Köszi.


#9

En kicsit egyhangunak talalom :confused: igy nem fogott meg annyira, mint amennyire remeltem, hogy megfog…amit nagyon sajnalok, mert kellett volna valami ameddig a DS3 masodik DLC-jere varok :slight_smile:


#10

Sziasztok!

Nekem nagyon bejön, a streamek alapján valami eszméletlenül állat játék lett rengeteg lehetősséggel és tartalommal. Nagyon szívesen játszanék vele csak az a baj hogy csak PCm van :frowning: , így nem tudom tolni. Most azon ügyködök hogy valahonnan tudjak szerezni egy PS4-et 1-2 hétre hogy ki tudjam tolni, mert nem akarok csak amiatt az egy játék miatt kiadni 120k. Állat lenne ha esetleg ki jönne valamikor PC vagy sikerülne beszerezni 1-2 hétre egy PS4-et :smiley: . Szerintem aki teheti és tetszik neki a játék így streamből és nem veri szét a gépét pl egy DS3-mon az tolja ezerrel, kár lenne kihagyni egy ilyen remekművet.


#11

Epic full brutál baszó egy játék, nincsen mit kifejteni rajta. Egy igazi ninjonosbrutálfullepicdurvamotyó :smiley: :slight_smile:


#12

Nem hinném, hogy van rá reális esély. Annyi jó játék jelenik meg minden évben, a kiadó meg túl messze van a tűztől. Persze legyen neked igazad. :slight_smile:

Szerintem is remek játék, ilyen összetett és komplex mechanikákat ritkán látni. Emellett jól néz ki és vicces nézni Pisti végigjátszását.
Gyakran drukkolok a bossfightoknál, ökölbe szorított kézzel vicsorítva. :smiley:
Az a kijelentés meg, hogy “DS3 copy”, ami gyakran elhangzik, elég felszínes. Összehasonlítható a kettő, vannak egyforma elemek, igaz, de van annyira király a megvalósítás, hogy beleférnek a hasonlóságok. :slight_smile:


#13

Sziasztok!

Nagyon-nagyon-nagyon tetszik.
A hangulat, a mozgás, az hogy japánul megy a sztori és hallani vélem, hogy ezeket japánokkal vették fel (ez hülyeség?) érzem a hangsúlyon.

Itt kiélem iaido iránti szeretetemet, ha már eljárni nem tudok edzésre :slight_smile:

Pisit végigjátszása filmszerűvé teszi a játékot. Kommentjei, rage-i :slight_smile:
köszönjük :slight_smile:


#14

Szia Pisti!
Tervezed a DLC-ék végigjátszását is? Nagyon kemény. Az epilógus bossa is kimaradt.


#15

Igen megcsinálja. Épp most játssza újra PC-n és steam-ben folyatja onnan ahol abbahagyta anno.


#16

Sziasztok! Nekem egy elég furcsa kérdést vetett fel ez a játék. Gondolkodom hogy megvegyem, csak kíváncsivá tett mert még nem láttam végigjátszást, hogy ez a nehezebb vagy a DS3? Vélemények? :slight_smile:


#17

Pisti végigjátszotta. Érdemes lenne bele lesned valamennyire. Akkor el tudod dönteni :slight_smile:


#18

Sziasztok valaki nem tudja mikor fejezi be pisti a Nioht mert most néztem végig a végigjátszás de azt mondták még van 1 - 2 kuldi és majd folytatják a video 2017 április 13 stream ben hagyták abba és kiváncsi vagyok hogy mikor folytatják ha valaki tudja kérem irjon választ vagy ha már van folytatás adjon egy linket válaszokat elöre is köszönöm :slight_smile:


#19

az a játék egy ISTEN… kötelező!


#20

ez engem is érdekelne, sehol nem találtam feltöltést, a PC-s NIOH végigjátszásra, csak a tavalyiakat látom. Bár az olyan, hogy mindent visz és végig is nézem újra… és újra… és újra :wink:


nem tudom mennyira vág témába, de itt van néhány igazi “ninjon”: