No man sky napjainkban


#1

Sziasztok.

Lehet már normálisan multizni?Gondolok itt arra, hogy tényleg látjuk is egymást.

Mostanában egész jókat olvasni róla, van tartalom, sok optimalizálás stb, haverral gondolkodunk rajta hogy meg vennénk, de ha együtt nem tudjuk játszani akkor ki van zárva.

6.990.- még két napig boxon, ennyit megérne kipróbálni ha van normális multi.


#2

Én megvettem, de nyeh, kár volt.
Az astroner két millió nyolcszázhetvenhatszor jobb. Xbox game passban meg szinte ingyen játszható, most 300 forint.


#3

Astrooner-t én is próbáltam, de nekem nem jött át.


#4

Amúgy a játék alapja ugyan az mind a kettőnél, ami a subnauticánál is, meg the forestnél is. Ledobnak a semmi közepére kamu indokkal, aztán b@sszál magaddal amit akarsz, mert nem volt pénz normálisan megcsinálni a játékot. :smiley:


#5

Szerintem megeri. Embertől függ en egyedül isneleg sok urat tudtam belenyomni es meg messze a vége. A normális multi mar az előző update ota jelen van a mostani updattel megjobban lett a multi része szal ha bejon a game magában akkor lazan megvehetitek.


#6

Jelen állapotában én nem javaslom. A Beyond update több buggal érkezett mint amennyi eddig összesen volt a játékban. Még single-ben is fél óra játékidő alatt belefutottam egy gyakorlatilag gamebreaking bugba, és sok olyanba is ami az update előtt még tökéletesen működő funkciót cseszett el. Én emiatt abba is hagytam most, pedig előtte elég jól elvoltam vele single-ben. Majd ránézek fél év múlva.
A multit inkább ne is emlegessük, még 2-3 emberrel úgy ahogy elfut (bár ott is történnek érdekes dolgok) de ahogy egy 4. ember csatlakozik ott vége van. Komoly szinkronizációs problémák vannak, a játékosok nem ugyanazt látják, néha még egymás nagy hajóit sem, így leszállni sem tudnak rá, stb. (megjegyzem, egyszerre csak 1 játékos freightere lehet ott, vicc az egész)
A helyedben várnék pár hónapot amíg ezeket javítják és utána egy leárazáson vedd meg ha még mindig érdekel.


#7

Na-na-na. Na. Nana. Na. Subnauticát ne bántsd. Életem egyik legjobb játékélményét nyújtotta nekem.