TheVR Fórum

Nőnap=Megkülönböztetés?

Ma felnéztem youtubra miközben a nőnapi kiosztandó szajrét(Bonbon sima,laktóz mentes, glutén mentes öröm válogatni ha vörös alapon egy feket ikon jelzi melyik melyik) számolgattam és porcióztam. Hát nem mindenki reagálta le pozitívan a nőnapot se youtube-on se face2face. Youtube-on egy magyar videót néztem hát ízlések és pofonok, viszont az amerikai videók egy része rendes man hater-be kapcsolt. A legtöbben kifejezetten örültek egy kis figyelmességnek Bonbon formájában de valaki rendesen vissza adta, hogy ő ilyen eseményekben nem akar részt venni. Ez ilyen Valentin nap szindróma vagy mi a kukoricacső? Nektek mi a véleményetek a nőnapról és hogyan álltok hozzá?

Én örültem neki,hogy ma meglepi szerüen köszöntöttek. Jólesik. A munkáimban rengeteg lenézö pillantást,megjegyzést kapok amiatt,h nö vagyok amikor vkinek vmi nem tetszik…
Bizonyos egészségügyi okok miatt is kevésbbé éreztem magam nönek az utóbbi idöben…
Amúgy minden apróság nagyon fel tud vidítani…
Szerintem a nönapi köszöntés…maga ez a tisztelet nyilvánítás irányunkba nagyon jó. Szerintem majdnem minden nö szereti amikor királynöként bánnak vele! Na jó…
Nem kell túlzásba vinni az ajnározást.
De egy pici néha kell.

4 Likes

Simán kedveskedés az egész, egy úr igenis lepje meg azokat a hölgyeket, akikkel napi kapcsolatban áll. Nem tapasztaltam még olyant, akinek ez ne tetszett volna, egy mosolyt vagy pár kedves szót is ha mondassz mellé nekik (és arra kéne bátorítani mindenkit, hogy ne csak évente 1x tegye) teljesen feldobod a napjukat. :slight_smile:

1 Like

Nekem a párom kifejezetten nem szereti ha ajándékot (legyen az bombon, virág bármilyen kis meglepi is) kap. Nagyon örül neki ha egy nőnap alkalmával vagy valentínkor mondok egy két jó szót, írok egy sms-t vagy bármi. Szerintem ez egy ilyen dolog és én kifejezetten örülök is neki, mert én személy szerint nem is nagyon látom értelmét ezeknek a dolgoknak, mert minden nap ugyan úgy kellene bánni többi nővel nem csak ilyenkor. (A hisztis ribancok és pláza picsákat az év minden napján utálom ez sem változik azért, mert nőnap van :smiley: sorry)

Az pedig konkrétan amit te írtál, hogy nem fogadja el még azt mondom megértem. Aki már vissza adja az viszont bunkósság. Egy ajándékot nem illik vissza adni és kész. Akár akarod akár nem. Akár tetszik neked az ajándék akár nem. Nem illik vissza adni. Nekem ez a véleményem.

2 Likes

Nem annyira fontos számomra a nőnap, általában kapok virágot a kollégáimtól, családtagjaimtól, páromtól. Szerintem kedves gesztus, de nálam nincs különösebb jelentősége. Ha nem kapnék rá semmit azon se akadnék ki :smiley:

A legszebb ajándék, amit kaptam eddig az egy üvegpersely volt. Imádom, és már gyűlik bele :slight_smile: Ajándékötletnek itt hagyom, ha ismét aktuális lesz a téma és valaki kifogyna az ötletekből. Nekem nagyon tetszett! :smiley: https://www.facebook.com/perselyguru

ezt a bejegyzést a mai napig nem is láttam!
érdekes értekezés!

1 Like