TheVR Fórum

Nőnap

Mit szóltok ehhez az ünnephez?
Szoktátok tartani, virággal, ajándékkal kedveskedni?
Kiket szoktatok köszönteni párotokat, édesanyákat, minden nőnemű rokont, kolléganőket, osztálytársnőket, csoporttársnőket, tanárnőket, óvónéniinket, professzor asszonyokat, a boltos nénit, kalauzt, rendőröket? egyszóval ki fér bele a körötökbe?

Gyerekorom óta láttam Apámat aki mindenkinek akit felsoroltam adott ha találkozott vele, persze akkor még hóvirágot ami ingyen volt mert a kert egy része tele van vele. De ma már tilos letépni, helyette menny és vegyél jó drágán virágot.

Nálatok hogy szokás?

5 Likes

Hát illene mindenkit, és most hogy mondod igen kéne legalább mondani valamit. A családtagokat mindenképpen és a közeli ismerősöket is. A többieket is mert mindenkinek jól esik. És nem mellesleg meg érdemlik hogy oda figyeljünk és kedvesek legyünk.

1 Like

Miért a férfinapot tartják? se ez se az nem különleges minden nap tisztában kellene lenni a dolgokkal.

Lehet hogy hülye vagyok de engem még arra neveltek hogy tiszteljem a nőket. Ez az a nap amikor ezt ki lehet és ki kell mutatni, nem egy hosszú mondat hidd el ki fogod bírni ha ki mondod amikor olyan nő-lány jön veled szemben akit ismersz hogy boldog nőnapot. Bár máskor is oda kéne rájuk figyelni, pl hogy nem vagy tuskó és előre engeded a csaj amikor fel vagy le szál pl a buszra ahelyett hogy fel lőnéd, alap udvariasság.

1 Like

Egyébként a végébe szeretnék belekötni kicsit :smiley: Lépcsőn, buszon stb felfelé a nőt kell előreengedni. De, hogy a példánál maradjunk lépcsőn, buszon lefelé a férfinak kell elől mennie. Az illem így diktálja aminek az az oka, hogy ha a nő megbotlik a férfi segíteni tudjon neki és elkapni őt :smiley:

2 Likes

Köszi, megint tanultam valamit :slight_smile:

2 Likes

Ezúton is Boldog Nőnapot szeretnék kívánni a fórum egyre gyarapodó nő tagjai számára!
Köszönjük, hogy vagytok! :blush::hugs:

5 Likes

2 Likes

2 Likes

Köszönjük :grin:

1 Like

Én ssjnos még a baràtnőmmel sem tudtam nőnapon talàlkozni, sem ajándékot adni, úgyhogy engem egész nap nem érdekelt senki és semmi :slight_smile: Dehát vannak ilyenek… gondolom :relieved:

A magam nevében szólva: sosem akartam, hogy bárminek is nagy feneket kerítsenek, hiszen mindenre ott van 365 nap. Nem pont egy napon fog múlni a szerelem, sem a szeretet.

Itt is utólag Boldog Nőnapot! :slight_smile: És utólag is a Zoltánoknak Boldog Névnapot!

1 Like

4 Likes

Amióta van kislányom, mindig hozok neki és feleségemnek egy egy szál virágot. De amúgy ennek nem kell akkora feneket keríteni. Szetintem.

1 Like