Noti 210k-ig


#1

Sziasztok!

Notebookot keresek maximum 210.000 Ft.-ig.

Felhasználási terület: Böngészés, filmezés, torrent és az evvel járó dolgok. Játék nem lesz.

Igazából rászűkítettem arra, hogy 8gb RAM, oprendszer nélkül, SSD-vel, legalább i3, de inkább i5-ös proci, de rengeteg féle noti feljött, és nem tudom melyik márka melyik szériáját érdemes választani. Lesz hordozva, 15,6"-ost keresek, illetve lakáson belül is nem egy helyre lesz letéve, tehát valami olyan burkolatú gép kellene, ami azért masszívabb.

Amit feltétlen szeretnék, hogy az SSD m.2-es legyen és legyen HDD-nek hely, mert a régi notiból a HDD át lenne szerelve.

Ha van valakinek tapasztalata ebben a kategóriában, azt megköszönném.


#2

Ebben az összegben és igényekkel azért nagy választék nincs a piacon főleg nem m.2-es ssd + HDD hely kombóval. Küldj egy linket miket találtál és ránézek.


#3

őt találtam ami talán megfelelő lehet.


#4

Miért kerülne át az új gépbe a HDD? Nem feltétlenül van az ilyen kategóriájú laptopokba elérhető helyen, garancia vesztése nélkül nehezen cserélhető. A fontosabb dolgokat át lehet másolni, vagy valami felhő alapú tárolóba,filmekhez meg vennék valami külső HDD dokkot,annak megfelel. Ezek mellett van kb 3-4 modell arukereson, ami a paramétereknek megfelel, kb teljesen azonos hardverrel, onnét meg válasszad azt,amelyik jobban tetszik.