Nuraphone


#1

Mi véleményetek erről a formabontó fejhallgatóról?#2

400euro-ért inkább egy senheiser.
A koncepciót se értem most ez egy in-ear füles akar lenni? Mert a kialakítás miatt biztos h nem tudod benyomni a füledbe azokat.


#3

Mitől lenne formabontó? (Bedugok a fülembe egy fülhallgatót és ráveszem a fejhallgatót. Így játszanak az esportolók ha megfigyelted már.)
Amíg nem próbálod ki úgy se tudod milyen.


#4

Szerintem érdekes megoldás, hogy a mely frekvenciákat a külső, fejhallgató harang szolgáltatja, míg a magasabb tartományban lévő frekvenciákat a belső rész, a fülhallgató, s emiatt a basszus ugyanúgy düböröghet, nem nyomja el a magas hangokat. Ilyet egyben korábban nem láttam… Persze ha kipróbálnám, lehet csalódnék, de hangtechnikai megoldásként jól “hangzik” :laughing:. Plusz ez az intelligens hang optimalizáló opció elég durván hangzik.


#5

Ez mind csak reklámduma
Én Skullcandy Crushert vettem, ami nagy technikai újítás, rezgőmotor, ilyen jó, olyan jó aztán semmivel nem jobb, sőt, gagyi semmit nem érő szar, és 35 ezerért.
Ne nagyon vegyél hangtechnikát kipróbálás nélkül, főleg noname cégtől
Ez a nurephone meg a noname király, még a büdös életbe nem hallottam róla


#6

Nem mondtam egy szóval sem, hogy ez egy jó termék.:grin: De szívesen kipróbálnám, hátha nem csak reklámos átvágás. Jah, és naná, eszembe sem jut megvenni, nyugi :joy: De kíváncsi vagyok a véleményetekre…


#7

Ja persze no offense
Én jelenleg airpods-on gondolkodom annyi embernél látom akkor csak nem lehet olyan szar :smiley: Szimpi h a zsebemben elfér full kompakt eddig táskában hordtam a fejest de soha nem használtam mert hülyén néz ki h fejessel rohangál az ember az utcán, plusz kényelmetlen azzal sétálgatni csak megnehezítette volna az életem beleizzad az ember feje stb


#8

Na például pont ez zavar ebben a fejesben (mármint a nuraphoneban), hogy ez ugye egy mobilis eszköznek készült, de se ránézésre, se méretre nem tűnik annak. + Jó nagy akku kellhet hozzá.
Az Airpods-ot is ki kéne próbálnom, mert amúgy én is gondolkodom rajta, de egyenlőre itt van nekem a T110, ami mondjuk nem vezetéknélküli, de szerintem nagyon jól szól például. Egyébként a vezetéknélküli megoldás nekem nem is annyira, szükséges: utcán ritkán hallgatok zenét, gaming közben meg fejesem van…


#9

Azt nekem is :smiley: