NZXT H440 + NZXT X62 hűtő


#1

Sziasztok, technikai kérdéssel fordulok hozzátok, egy nzxt h440 házba szeretnék egy krakent x62-t lehetséges az, hogy nem felülre rakom a hűtőt hanem oldalra az előlapi panel fele?! Mert felül már bevan építve 3 db Corsair ll 120mm rgb ventillátor és nem szívesen szedném ki ezért gondoltam arra hogy ezt meg az előlapi felőli oldalra tenném. Köszönöm előre is.


#2

Mehet az előlap felé is, de én inkább megfordítanám, és a 3 ventilátort előre, és a hűtőt felülre.
Már, ha mindenképp ez víz kell…


#3

Be quiet dark rock 3 hűtőm van, csak attól félek h nem fér el… G skill trident z rgb memóriák és eléggé rálóg…


#4

Próbáld ki.

Fentre a legtöbb esetben nem érdemes ventit tenni ha léghűtés van, csak ront a helyzeten. A legjobb az előről beszív hátra kifúj légáramlás.

A ventit egyékbént feljebb tudod mozgatni a hűtőbordán ha szükséges, így befér magasabb ram alá.

De megoldás lehet pl egy Dark Rock Slim hűtő is, az egyáltalán nem lóg a ramok fölé. Fekete verzió most kerül belőle piacra hamarosan.


#5

El kellene férjen hisz 2x140-es fan support van elôl a H440-ben… Nekem a Kraken X52-nek a radiátora van elől egy H440-ben…

DE nem ajánlom a Krakent…szinte 100%-os bizonyossággal megmondom neked, hogy vissza fogod küldeni garanciában még a második év előtt. Nekem már a 2ik van garis csere után :slight_smile: mint megannyi ismerősnek.


#6

Akkor mit tudnál ajánlani kraken helyett?!


#7

Az a fontos, hogy vízhűtés legyen vagy inkább elférjenek és látszódjanak a ramok?
Ha az utóbbi akkor egy cryorig léghűtő is megteszi.


#8

Fogalmunk sincs milyen gépről beszélünk, és hogy miért kell rá ilyen teljesítményű hűtés.


#9

Msi z390 alaplap, i7 8700 processzor :slight_smile: ( GTX 1080 TI), nem ragaszkodok a vízhűtéshez, csak gondoltam a kraken biztos elférne :slight_smile:


#10

Mivel nem K proci, így nem fogod tuningolni, teljesen felesleges vizezni, igazából egy tök standard Hyper 212 is bőven elég rá, vagy attól felfelé bármi ami tetszik.