[OBS]PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Live Lagg

Sziasztok! Lenne egy problémám amikor élő közvetítést sugárzok fel a youtubra pontosan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS élő adást csinálok akkor nekem tisztán,simán , nem laggolva fut a játék.én ügye OBS az az (Open Broadcasterrel élő adásozok, és amikor vissza nézem a élő adás a gépről akkor nagyon laggol valamiért! nincs gyenge gépem mert hisz a proci: intel i7 7700 és a videókártya pedig:NVIDIA GERFOCRE GTX 1060 6GB a ram: 16 GB tehát erős gépem van és a netem: 120 Mpbs és én kb 6000 bitrátával szoktam livolni, de a élő adás nagyon laggol kb 20-25 FPS és nekem amikor játszok full 60 FPS és lagg nélkül megy, ilyenkor mit kell csinálni hogy ne laggoljon a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS os élő adásaim??

1 kedvelés

Olvasd el ezt a guideot és próbáld meg ez alapján beállítani az értékeket:
https://help.twitch.tv/customer/portal/articles/1262922-open-broadcaster-software

oké köszi!

szia!

nekem is ugyan ez a problémám 80 FPS mellett, sikerült megoldást találni? :slight_smile:

A 6000-es bitráta “picit” magas. 2000-2500 körül már egész jó a minőség és nem fog lagolni. Ja, most nézem, hogy ez egy régi topik csak most elém került a főoldalon. :smiley:
Tipp: ha sikerült megoldani, akkor jelölj meg egy választ megoldásként, így mások nem fognak úgy járni, mint én. :stuck_out_tongue:

1 kedvelés

Oké köszönöm! akkor így meg próbálom!

sajnos nem, de meg próbálom amit a robert_kowatsch írt,hát ha úgy jó lesz :slight_smile: szerintem te is próbáld meg!

OBS Studio vagy Classic?
Nekem a Studioval csak a baj van, ellenben a Classic hibátlanul megy, csak sok funkció nincs meg benne, pl a studió mód :smiley:

nekem a classic van meg mert az obs studio,nekem nem fekszik annyira

Szintén ugyan ez a gond…
Valaki tudna küldeni esetleg egy Classic OBS linket ? :smiley:
Azt keresgélem már elég rég és csak én vagyok olyan buta,hogy nem találom meg ? :smiley:

https://obsproject.com/download

sajnos nem sikerült hiába vettem le.csak 5-7 fpst nyertem azzal :frowning:

OBS kiszokta írni a processzor használatot. Az esetleg nem túl magas? Lehet érdemesebb picit lejjebb venni a játék grafikáját. Azért fura amit írsz, mert nekem egy Asus GL552VW laptopom van 960M-es videókártyával (gondolhatod milyen bika :smiley: ) és 30FPS megvan streamben is, meg játékban is. Igaz szinte minden very lowon van. Illetve azt is tudnod kell, hogy ha nem full screenben, hanem full screen windowed módban futtatod egyeseknél előfordulhatnak teljesítmény problémák, bár nem tudom, hogy a legutóbbi peccs javított-e ezen a helyzeten.

OBS úgy állítottam be direkt hogy a videokártyát terheje le,és így jobb szerintem hogy a videokártyát terherem de kiszokta írni az obs hogy procceszor túl terhelést!

Meg nekem és van az élő adás közben a játékba 60 FPS STABILON de az élő adásba megy 30-20 FPS

Akkor lehet a videóbeállításokat kellene átállítanod. Majd ha hazamentem melóból, megmondom pontosan. Van ahol át lehet állítani az FPS számot, lehet eleve 30FPS-re van korlátozva az OBS-ben neked a kimenő jel.

60 FPS re van állítva de amikor kilépek a főmenübe PUBG ba akkor 60 FPS-T mutat.De elvileg rohadt sok embernek van ezzel a játékkal élő adás közben laggolás

bocs, egy kérdés… a 120mbit neted az le vagy feltöltésben annyi?

1 kedvelés

Letöltés 120mbit

A feltöltés mennyi? Streamnél az számít, nem a letöltés.