Oculus Home vs Steam


#1

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Steames és az Oculus home-os játékok között van performance ill. verzió beli különbség? Azért érdekelne, mert steamen gyakrabban vannak akciók, viszont erősen a minimum VGA-val tolom és nem tudom, hogy steamen is ugyanazt az sdk-t használja-e a rift és van-e ott is a rásegítés a vga-nak, mint ha simán az oculus home-ban nyomom és nem a Steam VR-ral. Természetesen a RAM használat nagyobb, mivel a steam is megy olyankor.
Előre is köszi!


#2

Szia!
Igen, valószínűleg van. Többször is olvastam kommentekben, hogy a Steames és az Oculus verziót ugyan abból a játékból nem egyszerre frissítik vagy épp ki is marad valami update. A VIVE/Rift rivalizálás miatt lehet, hogy valamelyiknél esetleg visszafogják a frissítéseket.
Amúgy meg Onwardban megfigyeltem ahol ugye el lehet indítani SteamVR és Oculus verziót egyaránt, hogy SteamVR-on keresztül kevesebb az FPS Riften.
Szóval Oculus storeból vett játék szerintem jobban fut Riften de Steamen naprakészebbek lehetnek a frissítések azoknál a játékoknál amik eredetileg VIVE-ra jöttek ki.


#3

A Technolust pl. csak Oculus storban támogatta a Touch controllereket, a Steams verzió csak xbox kontrollerrel ment. Már amíg Steamen lehett kapni mert valamiért kiszedték onnan.


#4

Megvettem 3 játékot steamen 50%-os akcióban, szerencsénre szépen futnak, úgyhogy nem okozott most gondot. Csak ugye steamen nincs elállási lehetőség, ugyhogy becumizhattam volna akkor :smiley:


#5

Vásárlástól számított 15 napon belül maximum 2 óra játék idő, ha ezeket nem lépted túl, akkor lehet refound-ot kérni.


#6

Lehet régen volt, már nincs. Kosárnál amikor rámész a vásárlásra, be kell pipálni, hogy elfogadod a valve vagy nem tudom pontosan milyen irányelveket, és hogy kimondottan lemondasz az elállási jogodról, ott van olvasd el. Ha meg nem pipálod be, nem lehet vásárolni.


#7

Visszalehet igényelni. Minden probléma nélkül!

“A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál.”

https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian