TheVR Fórum

Oculus Rift S help

Hali
Vettem 1 oculus rift s -t nincsen problémám vele élvezhető a kép működik rendesen viszont 20-30perc használat után muszáj levenni mert annyira beleizzad a szemem hogy az ég világon semmit nem látok.
Erre keresek vmi megoldást sajnos neten semmit nem találtam amit lehetne venni hozzá ami megoldja a problémám (szivacs vagy vmi) már arra is gondoltam oldalába bereszelek 1 kis ventilátort h legyen szellőzés de azt is hogy pass ha vminek van valami ötlete írjon vagy linkeljen nekem vmi kiedet ami jó lenne
thx

Szerintem ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, egyébként sem árt a szünet 30 percenként.
Amúgy ez szintén a gyerekcipőben járó VR technológia megoldandó problémája, de a jövőben gondolom csak egy szemüveg lesz, vagy kontaktlencse, ki tudja :smiley:

2 Likes

Fogj két vattakorongot, celukszozd a csukott szemedre, és fújd be az arcodat izzadásgátlóval :smiley:
#kappa

Ez igazából csak most a kánikulában gond.
Viszont… nappal nem annyira nyerő a dolog de van egy megoldás. Vedd le a szivacsos keretet teljesen. A fejpánt miatt már nem úgy működik mint a CV1 vagy sok más headset, hogy a fejedre szorítja a szemüveget. Így a szellőzés kitűnő (főleg ha egy szobai ventillátor is megy a közelben) és a FOV-od is eléri az új Valve Indexét :wink:
Este kevesebb fényvél elég jól használható, nappal mivel körbe látható minden már zavaróbb pl. filmet nézni nem jó így de játszani lehet így is.

Amúgy ha teszel rá két oldalt valami szellősebb fekete ruha anyagot (valmivel ráerősíteni) akkor azzal el is takarhatod a fényt és még mindig szellősebb marad mint a szivacsal.