Okosság (rövid)


#1

Mi a véleményetek arról/mit éreztek, amikor valamire, ami kicsit újabb mint a régi vagy, kicsit többet tud, arra divatból és/vagy hozzánemértésből rámondják hogy okos ?
Szerintem undorító :punch:


#2

Egyre több olyan dolog fog jönni a jövőben amire ezt rá fogják mondani. Sajnos ha egy termék a funkcióján kívül mást is tud arra gyakran már rámondják hogy okos. pl: egyes tv távirányítók mitől okos magától be kapcsolja a tv-t. Pistiék egyik vlogjukba láttam egy okos hűtőszekrényt, na az már okos szerintem. De nagyon sok ilyen dolog van és nagyon sok embernek mást jelent az hogy mi számít okosnak.


#3

Én már olyan hirdetést is láttam már ,hogy okos óvszer… már semmin sem lepődök meg, de komolyan :D, ha megkapom a linket akkor elküldöm…


#4

Egy eszköz csak annyira okos mint a felhasználója!
http://nemkutya.com/wp-content/uploads/2016/12/111061-okos-vagodeszka.gif

Az “okos” nevet csak azért aggatják rá a dolgokra, hogy a hozzá nem értő vagy buta emberek is megvegyék és egy kicsit okosabbnak érezzék magukat azáltal, hogy hordozható “eszet” vettek (ha már nekik nincs elég).


#5

tetszik a definició :smiley:

@fogaddelte erre gondolsz? Pár napja láttam és le is oldott a biztosíték :slight_smile: http://index.hu/tech/2017/03/06/nemsokara_jon_az_okos_ovszer/


#6

Ú baszki, akkor már 2 fejlesztés is van :joy:


#7

dübörög az okos-ipar :slight_smile:


#8

Majd ez is feledésbe merül, mint a 2000-es korszak, amikor minden termék neve 2000-el végződött. :slight_smile: