Olcsó notebook munkára

Sziasztok!

Főként munkára (rengeteg szövegszerkesztés, böngészés több tucat fülön keresztül), videónézésre és olvasásra keresek notebookot. Megítélésem szerint ezen célra az “olcsóbb” (relatíve, hiszen annó 50 ezerér vettem az enyéméet…) kategóriák is megfelelnek, viszont nem tudom hogy melyik márka a megbízható, melyik kütyü döcög el hasznáható minőségben akár 5-7 évig is, így egy kis segítséget szeretnék kérni.

Ezen célra az alábbi linken az első két oldalon található található notebookok közül ti melyiket ajánlanátok? Próbáltam magamtól is utánanézni, de vagy ellentétes véleményekre bukkantam, vagy gyakorlatilag semmilyen véleményre.

Előre is köszi!

A több tucat fűl már indokol egy 16 GB Ram-ra ugrást minimum, teljesítményben egy i5 vagy egyenértékű ryzen proci és nem árt hozzá egy ssd sem háttértárnak. A linken lévőkkel max próbálkozni lehet és valami pluszt nyerhetsz egy chrome OS-el, de nem ajánlom.

Az elérhető egyik legjobb deal jelenleg szerintem ez, munkára nem érdemes sajnálni a befektetést.

1 Like

A legelső dolog ami fontos, hogy a media -t kerüljük. Sokszor indokolatlanul drága az adott termék. Árukeresőn nézelődj az árak miatt. Ami a mediaban 250 ezer, az olcsóbb oldalon 190-200 ezer forint lesz szerintem. A másik meg, adj meg pontos árat, mert így mindenki a legdrágábbat fogja ajánlani.

50 - 250 ezer között, de inkább 200 alatt. Egyébként érdekes módon 3 notebookot is a médiában találtam a kedvezőbb áron.