Omega XBOX ONE Gamepad hiba


#1

Sziasztok. Lenne egy ILYEN kontrollerem, és gondom lenne vele.

A drivereit feltelepítettem, kalibráltam , és játék közben a gondol egyet eldobja a “kapcsolatot” , elkezd villogni a stick és a kontroller részén is az izzó és egy kis ideig irányíthatatlan az egész( F1nél elég zavaró a jelenség). És mialatt villognak a dolgok azalatt elkalibrálja magát az analóg stick random %-ban jobbra vagy balra… és újra kikell húzni a sticket meg visszadugni és akkor 0-zódnak az értékek,tehát újra használható lesz a dolog.

Valaki tud esetleg ezekre a dolgokra megoldással szolgálni nekem?
Avagy jólsejtem,hogy valami bezavar a vevő részének és jobb lenne ilyen célokra egy vezetékes kontrollert szerezni?

Köszönöm szépen a segítséget!


#2

Őszintén szólva én nem fűznék nagy reményeket egy ilyen olcsó kontrollerhez… Egyébként ha jól látom van rajta micro-usb, egy micro-usb -> USB kábellel nem tudod rákötni a gépre?


#3

Van hozzá ilyen kábel. Viszont, egyedül “töltőkábelként” tud szolgálni.


#4

Bocs a dupla hsz-ért ,de esetleg célszerűbb lenne egy vezetékes X1 kontrollert venni helyette?


#5

Nem értem.Azt látom hogy xbox kiosztás az egész, de a linken sehol nem írják hogy xbox-al működik.De legalább ps3-hoz jó, meg pc-hez driver nélkül.Vagy én tévedtem el valahol vagy teljes káosz a leírás. :smiley:


#6

A leírás tényleg káosz itt ,viszont a nálam levő dobozán rajta van az Xbox,PS3,PC,Android ( 4in1 ) felirat… amellett, holnap inkább rászánom a pénzt és elmegyek egy origi ms x1 kontrollerért,mert ez részemről vállalhatatlan.