One Day at TheVR (time-lapse)


#1

Bár nem Twitch-hez tartozó téma, de mégiscsak videózásról van szó ezért ide tettem.

Sokan nem tudják elképzelni, hogy milyen sűrített a napotok az érdekében, hogy a videókat és live-okat elkészítsétek nekünk. Egy olyan gondolatom támadt ezzel kapcsolatban, hogy csinálhatnátok egy time-lapse videót egy sűrű napotokról, amikor a napotokban 2 livestream és vágott videó forgatása is van. Ez által az emberek láthatnák azt, hogy egész nap meg sem álltok a munkában. Esetleg még egy realtime órát is betehetnétek annak érdekében, hogy láthassuk éppen mikor mit csináltatok.

Amennyire el tudom képzelni, a nappaliban a gép szobával szembeni sarokba betett széles látószögű kamera lencsével felszerelt kamera beláthatná az egész stúdiót.

Mit gondoltok erről?


#2

Jo kis timelapse lenne ahogy 12 oran at potyognek a billentyuzeten es neha kimennek wc-re :smiley:

Amugy megnézném de csak mert szeretem a timelapset :smiley:


#3

Szerintem a gopro a legalkalmasabb erre, de remek ötlet támogatom.
És akkor lenne egy új videó, amit linkelgethetnénk a “miért nincsen a yt-bon videó?” című kérdésekre.
De lehet maradna a régi: http://coub.com/view/ndox6 :smiley:


#4

azért remélem ha csinálnak ilyet fent lesz jutubon :smiley: :smiley: :smiley: na de mikor? :joy: nem mondhatnák hogy túl hosszúúúúú :smiley:


#5

Szerintem nagyon állat lenne!


#6

Pont akartam egy ilyen javaslatot írni :smiley: De megelőzött @SFGeri. Amúgy rengeteg vágóképen látszik, hogy a srácok még a stream időszak előtt is ilyen Hajnali egy és három óra között munkálkodtak TheVR Tech videók felvételével például. Most, hogy vannak Streamek meg el lehet képzelni. Szerintem a timelapse egy 24 órás felvétel gyorsított változata lenne.


#7

Jó ötlet, fasza lenne egy ilyen. :smiley: Mondjuk 500000 feliratkozónál? Vagy ott maradjon a 48 órás stream? :smiley:


#8

Annyira nem vicces dolog a 48 órás stream, egy srác pont most halt meg a 24 orás stream 22. órájában, ezt nem kivánom egyikuknek sem.


#9

Nekem is egyből a TheVR jutott eszembe, hogy maratoni streamet inkább felváltva csinálják vagy legyen benne 8 óra alvós stream is, úgyis mindenki szereti ha nézik alvás közben, milyen poén ha több ezer teszi ezt :smiley: Na de komolyan, ezeknek a maratoni streameknek nem látom sok értelmét, én semmi pénzért nem néznék semmit pár óránál tovább.


#10

A témától ne térjetek el nagyon kérlek! :smiley:


#11

@SFGeri Támogatom az ötletet. Esetleg a Happy Houer témába áthelyezni ezt a dolgot? Lehet hamarabb értesülnek róla a fiúk ha rányomunk egy pár szavazatot.


#12

@evenslol

A HappyHour az az oda való téma javaslatokra vonatkozik, nem videó javaslat. Ez tűnt a legmegfelelőbb helynek. Jani gyakran nézi a fórumon, és ha látja hányan dobtatok like-t és ők is érdemesnek találják akkor megcsinálják majd. :wink:


#13

Mindössze egy felvetés volt, mert szerintem hamar felszavaznák az emberek a dolgot :slight_smile: Nekem itt is jó :smiley:


#14

Hát ez a bejegyzés se mai darab :smile:
Az ötlet már nekem is eszembe jutott korábban, a YT kommentek miatt,hogy miért nincs tartalom.De akkor még nem volt Forum. :slight_smile: Nagyon támogatom,remélem egy ilyen videó felnyitja sok ember szemét ott “lenn a mélybe…Tudod,a YouTube-on” .
Remélem azáltal hogy írtam ide, related lesz ez a topic :slight_smile: több figyelmet érdemel 250 megtekintésnél!


#15

Engem is érdekelne egy ilyesmi timelapse, vagy rendes (‘kandikamerás’, nem, nem az a féle, amire gondolsz) videó is. Szerintem a nézők és potenciális nézőknek is kinyílna a szemük a csipától, jó értelemben. Teljes méretekben támogatnám.


#16

Ez jópofa lenne! Timelapse kamerát a TheVR HQ-ba :smiley:


#17

Megidézem @TheVR_Jani -t ,hátha így könnyebben észreveszi :wink:


#18

Na, lett valami az egészből,és lemaradtam róla, mint Lacika a vonatról? Egyáltalán eljutott Janiékhoz az ötlet?
Informáljatok,le vagyok maradva :stuck_out_tongue: