Online Videótéka lét jogosultsága a mai világban


#1

Sziasztok!

Felmerült bennem a kérdés hogy a mai világban mikor már mindent digitálisan letöltünk meg ott a netflix, mennyi lét jogosultsága van ezeknek az előfizetéseknek? (UPC, Digi, Telekom Videótéka)


#2

Ha legálisan és/vagy vírusmentesen akarsz filmhez jutni otthon, akkor nagyon.
Ha olyan lenne, mint régen a kazikkal, hogy azért fizettünk, amit megnéztünk, neked nem érné meg. De az a forma, hogy havi fixért, azt nézel, amit akarsz, elég jó.


#3

Nekünk van T-s videotéka, szerintem jó. 200ft-ert kolcsonzol ki filmeket, havonta pár alkalommal ha tenyleg otthoni filmes estét akarunk annak ez a legkényelmesebb módja.
A sorozatozásra viszont tényleg jobb a netflix/GO.
Kb. minden ilyen szolgáltatás addig életképes amíg van rajta tartalom.


#4

Video fileokba nincs vírus… persze ha van olyan aki beveszi, hogy “bevan csomagolva” akkor úgy járt :slight_smile:

Az a legnagyobb problémám, hogy egyik online film/sorozat stream szolgáltatáson sem lehet MINDENT elérni…ez nállam kizárja őket. Marad a letöltés és arhiválás…azt 90TB-ot eddig megérte…

Amit el lehet érni azt megvettem DVD-n és BR-en is de kényelmi és logisztikai szempontból a teljes gyüjteményem marad a letöltött verzió NAS-en. Így a most 287 sorozatot magába foglaló gyűjteményem 75-80%-a van meg fizikai lemezes változatban is.

Probléma még az is, hogy nem fogok fél évet várni a tengeren túli megjelenésekre az Amerikai vetitések után, hogy megnézzem őket.


#5

Szerintem teljesen elfogadható, sőt jó dolog. Ha valaki nosztalgiázni szeretne vagy csak egy új filmet szeretne megnézni, de nem akar netflixet stb… akkor ez a legjobb megoldás neki. Így például idősebb embereknek akik nem szeretnének “babrálni” a netflixel, elérhetővé válik a szórakozás ezen fajtája. :slight_smile: