Opera GX


#1

Sziasztok.
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataim az Opera GX -ről.
Elsőnek is itt egy video hogy mindenkinek tiszta legyen miről is van szó:


Ma reggel óta tesztelgetem, nézegetem miket is tudd.
Eddig azt kell mondjam jobban tetszik mint a chrome amit eddig használtam, de majd idővel meglátom.
Nektek mi a véleményetek probáltátok már?

#2

Szerintem nagy sikere lesz, ezek a megoldások nagyon jók. Talán még a TELJES design átformálhatóság hiányzik belőle, de szerintem idővel az is benne lesz.


#3

Igen azt egy picit én is hiányolom.


#4

nekem egy kicsit az optimalizáltsággal vannak gondjaim, bár lehet hogy ez a gép miatt. amúgy nagyon jó funkciói vannak. a +hangok és a +animációk nagyon tetszenek, bár lehet valakit idegesít, de szerencsére kapcsolhatóak. azt sajnálom, bár szerintem megint csak egyedi eset, vivaldiból nem enged könyvjelzőket importálni, edge-ből (másodlagos böngészőként használtam eddig) pedig hibát jelez (zárjam be az edge-t, de bezárás után is ua a hibaüzenet)


#5

Csak én nem találtam a kis házikót (kezdőlap gomb) az hiányzik :frowning:


#6

Köszi a topicot, mert még sosem hallottam erről a böngészéről, de ma letöltöttem és nagyon megtetszett! :smiley: Egy valamit nem értek csak, hogy hogyan lehet egy linket “elhúzni” egy új ablakba? Tudom hogy sokan úgy nyitnak meg egy linket hogy jobb klikk és megnyitás új lapon, de valamiért én úgy szoktam meg, hogy felhúzom a címsorba és akkor megnyílik magától. Viszont ha itt elkezdesz húzni egy linket akkor kijelöli, nem pedig mozgatja. Esetleg valaki tudja a megoldást erre? :smiley:


#7

egérnél a görgővel kattints. bár nem tudom hogy új ablakra vagy lapra gondoltál e. ez az utóbbira megoldás.


#8

Köszönöm, igen arra gondoltam :smiley: Közben rájöttem h egér mozdulattal is lehet a jobb klikk+lefelé húzással


#9

Én is gyűrtem a mai nap. Nekem optimalizáltabbnak tűnik, mint a Chrome, kevesebb erőforrást ígényel. A funkciók nagyjából megegyeznek, még a shortcutok is majdnem ugyanolyanok. Szimpatikus kis böngésző eddig, lehet váltani fogok. Amit hiányolok ha már “gamer böngésző” akkor az twitchen a BTTV-s meg FrankerFaceZ-s emóták.


#10

Igen sajnos azt kerestem én is de nincsen :frowning:


#11

Nem tudtam használni a Filmezz.eu oldalt a böngészővel…


#12

Azt az oldalt semmilyen böngészővel nem kéne használni…


#13

100% LEGAL!

Nagyon komolyan vesszük azt, hogy ne lopjuk el más szellemi termékét! Ezért az olyan jellegű megnyilvánulásokat/bejegyzéseket/hozzászólásokat AZONNAL TÖRÖLJÜK , amelyek arra buzdítanak bárkit hogy töltsenek le egy szoftvert/játékot valamilyen nem legális forrásból. A felhasználót pedig először figyelmeztetjük, majd ha ismét előfordul ilyen akkor véglegesen TÖRÖLJÜK AZ ACCOUNTJÁT!


#14

BTTV-t ugyanúgy letudod tölteni rá extensionként, mint a Chromeba.


#15

Elnézést kérek! Nem tudtam hogy ez szabály ellenes. Sajnálom.


#16

Én is nyüstölöm már egy pár napja. Nekem eddig nagyon bejön.
Ami nekem kis “gondot” okoz az amikor egy monitorra split-elve 2 lapot nézek egy idöben. (ugye egyik jobbra másik balra van húzva) És sajnos mind a kettőnél látszik a bal oldali kis sáv.
A google bővítményeit is eltudom érni pl: keep.

Esetleg valaki rájött hogy az újonnan létrehozott gyors elérési weblapoknak lehet változtatni a színét?