TheVR Fórum

OTP Junior megszűntetése kihasználatlanság miatt

Nem saját részemre, csak ezt találtam a legjobb helynek megkérdezni.

Adott egy OTP Junior számla, kihasználatlanság miatt megkellene szűntetni, mi ennek a menete?
Utalni szeretnék rá hogy kiegyenlítődjön a rajta levő mínusz költségek, ezután mi a teendő? vannak még díjak a megszűntetesnek? Vagy onloine elintezheto?
Mert szamlanyitas egybol megvan erdekes, megszűntetés sehol sem.

Köszönöm szépen!

Elvileg egy minimális pénznek kb 2e Ft kell lenni rajta, mert megszüntetésnél van egy minimális költség.
A fennmaradó összeget pedig visszakapod.

Személyesen a legegyszerűbb. Bemész. Számot húzol. Ügyintéz.

Részletek a 48. oldalon.

mindenféleképpen be kell menni személyesen mert gondolom amikor a számla megkötése esetén is alá kellett írni egy csomó papírt ( nekem a módosítás miatt is októberben mert már 28. betöltött évem után nem vagyok kedvezményezett) így a megszüntetése esetén is szükség lesz a személyes megjelenésre.

ha volt hozzá kártya azt vinni kell különben a kártya elveszettnek számít és a letiltásért díjat számítanak … megszüntetést csak személyesen lehet intézni amúgy

személyi + lakcímkártya + bankkártya (ha van a számlához)

Google még mindig csodákra képes, amit @P_D_1 linkelt az konkrétan a bank honlapján is kint van de a találati listában is kb az első nem szponzorált találat.

2 Likes

Én a helyedben azért átgondolnám még párszor. Ma már mindenkinek kell egy bankszámla, még diákmunkához is. A junior számlának kedvező díjai vannak, a fenntartási költsége minimális, és ha régebben lett csinálva, akkor még lehet átkerülhet a későbbiekben Jump számlacsomagba is, amit már megszüntetett az OTP.

A megszüntetés is elég időrabló lehet, aztán később újat csinálni szintén.

Köszönöm szépen mindenkinek @P_D_1 @ati423 @ceekay @meteoric87 @Windarf

Továbbítom az indformációkat!
Igazából aki nevében kérdeztem, ő évek óta nem használja csak valami miatt anno kellet, viszont így alakult, és lekellene mondnaia, vagyis kihasználatlanság miatt felesleges tartani, fizetni a díjakat, se be ki fizetes nincs rola, szóval leginkább ezért. És igen amugy meg hasznos tudd lenni, sajat tapasztalatból, mondjuk hetvegen a pizzafutar 3x jott vissza a terminallal, mert nem volt nalam kp de nah ritka kivetelek erositik a szabalyt hogy egyszeru a fizetes vele :smile: csak viccelek, nagyon élem amugy a paypasst :smiley:

Már nem nagyon emlékszem, de gyakorlatilag éves szinten valami fika költségei vannak a junior számlának, 24 éves kor betöltésekor automatikusan megszűnik és kap egy új kártyát új számlacsomaggal valamivel magasabb díjakkal, ahogy előttem is írták.Nem értem minek erre időt és energiát pazarolni.

1 Like

Nekem 150Ft szokott lenni a havidíj maga, meg néha egyéb költségeket is számol fel, talán pénz be vagy kifizetéskor ugye. Utalás az meg talán 250 Ft. De nem emlékszem én sem pontosan pedig gyakrabban használom.

1 Like

Ezek elég kedvező összegek. Nekem havi több ezer forint a mindenféle költség “normál” számlával.

A készpénzfelvétel meg havonta 2x, maximum 150e ft-ig ingyenes.

3 Likes

azt hiszem 24 éves kortól leszel jump és az 28. szülinapodik tart, az után szűnik meg a kedvezményes számlák lehetősége.

1 Like

Közben megoldódott, OTP bankfiókban, a kártyán meglévő mínusz összeget illetve e hónap díját hozzászámolva lehetett megszüntetni a bankszámlát, bankkártyát.

Köszi mindenkinek! :slight_smile:

@lengyelb_old :lock: Köszönöm :slight_smile:

3 Likes