TheVR Fórum

Outer Wilds

Sziasztok!

Egy főleg exploration köré épülő, nagyon hangulatos indie játékot szeretnék ezúttal ajánlani. Nehéz róla úgy írni, hogy ne spoilerezzek, de megpróbálom.

Tehát, az Outer Wilds (és nem összekeverendő az Outer Worlds-el), egy kicsit lightweight, űrszimulációs (közel sem egy Elite Dangerous) exploration játéknak kategorizálható, elég erős nyomozós szállal megfűszerezve. Egy idegen faj képviselőjét testesítitek meg, ahogy megteszi első lépéseit, mint fajának egyik asztronautája és a naprendszerük felfedezésére indul.

A történet viszonylag hamar beindul, és a játékos célja felfedezni és kideríteni mi rejlik a naprendszerét és az univerzumot érintő rejtélyek mögött. Innenstől sajnos nem igazán lehet róla spoilermentesen írni, úgyhogy az a postom végén lévő kedvcsináló legyen segítségetekre. :slight_smile:

Egy Jani Holmes vagy akár Pisti végigjátszásaiba teljesen jól beleillene szerintem. Körülbelül 3-4 pár órás stream alatt kijátszható.

Alább egy kedvcsináló (offical launch trailer):

3 Likes

Kicsit Spore feelingje van, egész hangulatosnak tűnik. Azért kíváncsi vagyok mennyire lesz játszható.

1 Like

Teljesen játszható :slight_smile: Nyilván ez szubjektív, de élmény szempontjából sokkal többet tudott adni, mint sok triple A game, pedig azok is jók. :slight_smile:

Tök kíváncsi lennék a srácok reakcióira, ahogy szépen kibontakozik a történet előttük.