Outlet

Hello, az lenne a kerdesem hogy mennyi megbizhatoak az ilyen online Nike outletek ahol minden cipo 50 euro korul van? Mert nekem eleg gyanus (pl nikeoutlets.uk.com). Esetleg tudtok hiteles oldalakat ahonnan megfizetheto aron lehet venni?

https://www.sportsdirect.com

De itt 10£ a szállítási költség.

Amit linkeltél az egy kamuoldal, ami Nike-nak álcázza magát. Az eredeti Nike weboldallal ellentétben ennek az oldalnak a linkje mellett nincs ott a zöld lakat jel sem. Már gyanús. Valószínűleg kínaiak állnak a háttérben.

A kínaiak szeretnek létrehozni európainak vagy amerikainak tűnő webshopokat, persze valamilyen nagy márkás cégnek kiadva magukat. Annyi különbséggel, hogy ők olcsóbban akarják adni a “márkás” termékeket. (Már itt fel kell merülnie a kérdésnek, hogy ugyan eredeti márkás termék miért lenne ennyire olcsó?) Rendel tőlük az ember, de tuti nem azt fogja kapni, amit rendelt. Vagy egy hamisított verziót kapsz vagy egy teljesen más dolgot. Találkoztam már olyannal, hogy valaki rendelt ilyen honlapról 2 sportcipőt, helyette viszont kapott egy zacskó üveggolyót.

Több ezer ilyen kamu oldal van a neten, nem ajánlatos tőlük rendelni. Sem bankkártya adatot megadni.

3 Likes

Plussz az UK-s veboldalak valami.CO.UK-ra végződnek.

1 Like

most nézem :smiley: UK.COM :smiley: VÉGEM VAN :smiley:

3 Likes

A sportsdirect-et konkrétan ismerem és van offline lehetőség a termékek megtekintésére/felpróbálására persze leginkább Pesten. Én az Aréna plazában lévőben mentem méretet ellenőrizni anno, nem ott vettem meg mert olcsóbb volt megrendelni a cuccot, csak csekkoltam a termékeket.

Igaz rengeteg a gagyi cucc náluk de amin márkajelzés van az valóban jó minőségű, és javaslom előbb a webshopban válogassatok., hogy mit szeretnétek venni. :wink:
Egy időben havi 2-3 alkalommal rendeltünk tőlük és egyszer volt gond amit tisztességgel rendeztek is a termék visszaküldése után.

Amit linkeltél azt természetesen felejtsd el :smiley:

Köszönöm szépen a segítséget mindenkitől!