Overwatch ingyenes hétvége [nov. 17-20.]

:wink:

3 kedvelés

Aki teheti az inkább ki se próbálja ezt a toxic trágyadombot… :'D

Nem tudom magas szinteken milyen a közösség, de casual játékosként inkább rendesek az emberek, Lol-hoz, cs:go-hoz képest mindenképp.
Ha ez toxic, akkor mi az ami nem?

Valóban? Akkor te nem sokat játszhattál casual szinten… ^^

Nem sokat játszom, ezért vagyok casual játékos. Heti pár óra játékkal elvagyok, általában igyekszem jól játszani, alkalmazkodni. Nem kötetszenek, vagy b*sztatnak, ha hülyeséget csinálok inkább segítenek, főleg ha kérdezek valamit. Összehasonlítva a Lol-al, ahol már ahogy belépsz anyádat szidják, vagy a cs:go-val ahol rendszeresen 12 éves gyerekek vonyítanak a voice chat-en (biztos valami bajuk van), ez még egy kulturált hely.
Ha tudsz valami más játékot, aminek kevésbé toxic a közössége, írd le, lehet csak én vagyok tájékozatlan.

1 kedvelés

nekem van pár “alapaszabályom” ha csak szórakozásból játszok.

Pl dota:
Voice chat off
Chaten minden ami nem a saját csapat játéktaktikával kapcsolatos, igorálni
Oroszoknak nem válaszolok :smiley:

Szerintem a legtöbb játék közössége azért lesz toxic, mert egyesek túl komolyan veszik, és nem tudják elfogadni hogy más csak szórakozni, tényleg játszani jár fel. Egyszerűen ignorálni kell ezeket, és máris lehet vidáman játszani.

3 kedvelés

@meteoric87 csak tudod ha szórakozni akarsz akkor játszál arcade-ot vagy nem competitive módot és akkor minden oké. :slight_smile: Csak ugye azzal, hogy te funolni jársz fel competitive játékmódokra azzal elbaszod más játékát.
De a legjobb megoldás az lenne hogy ha mindenki aki funolni akar versenyszerű játékmódokban az botok ellen megy és erre van is lehetőség… :'D

Ezzel nem értek egyet, olyan szempontból hogy a többség a nem ranked játékokat is véresen komolyan veszi. Meg kéne tanulnia az embereknek lazítani egy kicsit. Aki pedig kompetitíven tolja menjen nyugodtan teljes csapatokkal, versenyekre.

1 kedvelés