Pankráció/Pro Wrestling fanoknak!

Szóval úgy gondoltam hogy a másik témától teljesen külön,kell egy hely ahol a fanok nyugodtan tudnak beszélgetni a pankrációról,legyen az bármi is,kedvencek,heti adások,megismerkedés a pankrációval vagy bármi más.Megkérek mindenkit hogy aki nem szereti ezt a műfajt az ne fikázzon ide semmit.Kérdezni,informálódni nyilván lehet,és biztos vagyok benne hogy sokan fogunk segíteni. :smiley:

Szóval hogy feldobjak egy kezdő témát:Ki hogy ismerkedett meg a pankrációval,illetve jelenleg milyen adásokat követ?

Személy szerint az Eurosport-on keresztül ismerkedtem meg a műfajjal,anno 2005-2006 környékén TNA Impact-et nyomattak késő este(Akkor még fasza volt a TNA olyanokkal mint Sting,Christian,Rhino,Abyss),aztán olyan 2008 környékén felfedeztem magamnak a WWE-t (akkor már letöltve eredeti hanggal)és azóta gyakorlatilag minden nap nézek valamilyen pankrációs tartalmat,lehet az heti adás,ppv,vagy valamilyen wwe network széria.

2 Likes

Én több mint 20 éve követem figyelemmel kisebb nagyobb kihagyásokkal a profi wrestlinget.
Még 1996 és 97 környékén kezdtem nézni a WCW monday nitrot a TNT műholdas csatornán. Egy ajánlás hatására unokatesóm mondta hogy nézzek bele mert ez egy hatalmas királyság és fun dolog. :smiley: És tényleg így volt. :smiley:
Én rögtön levágtam hogy megrendezett az egész de annyira magával ragadott az egésznek a hangulata a karakterei az egymás elleni szócsaták sokat nem értettem belőle angolul ment de a reakciókat meg a cselekményt gyerek szemmel is követni tudtam. :smiley: A cartoon network után adták mindig péntek esténként asszem egy hét csúszással.
Miután a WCW megszünt utána a DSF német sport csatornán néztem a WWF és később a WWE műsorait főleg a RAW-t adták akkoriban 99-2002 között. Utána kimaradt pár év de az internetnek hála 2005 környékén kezdtem nézni újra WWE-t majd egy évre rá rendszeresen néztem a TNA impact-ot amikor hasonló dolgot próbáltak csinálni mint annak idején a hétfő esti háborúknál WWE VS. WCW most meg WWE VS TNA. De TNA nem tudta azt a bravúrt megcsinálni mint a WCW.
Ez után megint kimaradt néhány év aztán 2009-elején iszonyat rákaptam megint a wrestlingre olyan szinten hogy akkoriban bedaráltam az összes addigi wrestlemániát. 2003-tól egészen 2009-ig szinte az össze jelentősebb ppv adást is megnéztem közben pedig heti rendszereséggel néztem a RAW-t a Smack Downt és a TNA-t ez kb. 6 évig ment így 2015-ig. Ráadásul a wrestling nézése mellett még dolgoztam is és rengeteg klasszikus sorozatot is daráltam mellette akkoriba elképesztő időszak volt az! :smiley: plussz még gameztem is…és elég sok koncertre is jártam mellette még.:smiley:
Aztán 2015-után valahogy gyengébbek lettek a műsorok sok új arc érkezett az NXT-ből. Így már annyira nem követem rendszeresen az eseményeket néha felnézek a WWE oldalára illetve megnézek egy két RAW-t de a WRESTLEMÁNIÁT és a ROYAL RUMBLE-t 2009-óta minden évben megnézem! :smiley:
Kedvenc pankrátoraim a WCW-ból: Kevin Nash, Scott Hall, Hollywood Hogan, Sting, Diamond Dallas Page.
A WWE-ből: Randy Orton, Chris Jericho,Rick Flair, HHH és Undertaker.
A TNA-ből egyértelműen A.J. Styles.
Az új sztárok közül talán Seth Rollinsot kedvelem a legjobban ő képes elvinni a hátán az egész szervezetet jelenleg.
A nők közül WWE: Mickie James, Eve Torres, Lita, Michelle McCool.
TNA: Daffney pfúúú őt nagyon bírtam ilyen zombis hardcore karaktere volt.
Az újak közül Paige-et nagyon kedvelem meg Dana Brooke-ot meg talán Ember Moon-t.

1 Like

Bayley heel turn!!! YESSSS!!! :star_struck:
“These bitches…screw all of you!” - Bayley, 2019

Szvsz nem jól oldották meg ezt a karakter frissítést.Értem én hogy a “lányos,ölelgetős” karaktert le akrták cserélni,de most kapott egy generic gear-t egy generic rock bevonulózenével,a karaktere meg egy mid-card heel karaktrével érhet fel legfeljebb.Sokkal jobb lett volna ha megpróbálták volna “rossz kislánnyá” változtatni,akkor a jellemvonásai megmaradtak volna.Amúgy a draft nem volt olyan rossz,csak ezúttal tényleg tartsák is magukat az exclusive roster-ekhez.Egyedül a Cain-Lesnar-tól van hányingerem,de nekem az egész Crown Jewel izzadságszagú (már megint) úgy ahogy van…

1 Like

Hááá igen szerintem az utolsó pillanatban döntöttek Bayley heel turnjéről és szerintem maguk sem tudják hogy milyen fogadtatása lesz a továbbiakban. Én örülök neki azért bírom a csajt és már kicsit untam a babyface karakterét. Meglátjuk mennyire lesz jó “mesélő” a másik oldalon. :slight_smile:
jajj ne is mondd ez a Crown Jewel-es hülyeség kikészíti az agyamat nagyon eröltetett az egész. de háááá iszonyat pénz van benne a WWE-nek. Egy ideje látom hogy van valami két arab fickónak is promója ők valami új csapat lesznek gondolom. nemtom mennyire fognak majd működni.
Neked a Bray Wyatt-es “The Fiend” mennyire jön be? Nekem nagyon nem. :smiley: Szerintem nem volt túl jó a Hell in a Cell-es meccs sem Rollinsal. Bár volt egy hangulata a vörös fényekkel meg stb.Úgy vettem észre hogy a közönségnek sem működik egyértelműen. OK egy ideig lehet ilyen szörnyes dolgot nyomatni de hosszú távon nem hiszem hogy ez működne. nemtom valahogy nem is passzol ezaz egsz Fiend-es műsor a jelenlegi WWE attitűdjébe. vagynemtom :smiley:
Jaja azt ne is mondd ez Lesnar vs.Velasquez meccs nagyon nem tetszik nekem sem. Egy hatalmas kritika egyébként a WWE-re nézve hogy nincs jelenleg egy akkora WWE sztár felépítve aki elég lenne a fox-nak Lesnar ellen. Erre idehoznak egy ex UFC-is bunyóst. Én a Fury-Strowmantől sem vagyok elájulva! :roll_eyes:
Ennek a DRAFT-nak sem látom sok értelmét mert már nem nagyon tartják magukat hozzá simán átmászkálnak ide oda a műsorokba a pankrátorok. Pedig régen mekkora rivalizálás volt az egyik kedvenc PPV-ém volt a Bragging Rights! :slight_smile:
jahh ezen meg behalok ezaz otis egy állat!:laughing:

Wyatt karaktere az Attitude Era-ban nagyon állat lenne,de a PG besorolás miatt nem teljesedhet ki,ezért lett elszarva a HiaC vége is,pedig egy zseni a faszi!Lesnar-al meg az a gond hogy túlépítették,odadták neki a streak-et,5 perces meccseken aláz top sztárokat,így valóban nehéz hiteles ellenfelet adni neki.Pedig egy jól felépített Strowman vagy akár a már korábban említett Fiend is hiteles ellenfele lehetne,de nem,mert a pénzre mennek s ezért láthatjuk majd Velasquez-el bohóckodni…

Otis-ból meg csak egy van! :smiley:

1 Like

Jaja Wyatt valóban remekül hozza a karaktereit a Wyatt family-t is bírtam. Egyébként jól mondod én is pont erre gondoltam hogy az Attitude Era-ban voltak ilyen karakterek mint a Fiend oda passzolna is!:slightly_smiling_face:

Közérdekű információ:Aki esetleg nem tud angolul vagy csak belenézne ebbe az őrületbe amit mi pankrációnak hívunk annak jó hír hogy ismét magyar kommentátorokkal nézhetők a heti adások a TV-ben!
http://www.pankracio.com/2019/09/elstartolt-pankracio-galaxy4-en.html