Partnercégek által megrendelt csatornák?

Manapság sok gamer videósnál látom, hogy külön csatorná(ka)t hoznak létre csak vlogoknak (főleg olyanok is akik keveset vlogolnak), vagy fordítva: vloggerek csinálnak gameplay csatornákat. Szerintem ez nem azért van, mert ők akarnak egy másik csatornát, hanem a partnercég megrendeli tőlük, mert egy adott videóson keresztül már van egy nézői közeg, így egy videóssal, ha át csalogatja a másik csatornáira nézőit, több nézettséget lehet gyártani és vele növekedik a bevétel. Tény hogy ez jó a videósnak és a partnercégnek, de ez egy kicsit illúzióromboló, hogy egy ezt tényleg csinálni akarják. Nem egy videóst láttam, aki előre bejelentette hogy lesz egy új csatornája, majd leleplezte a másik csatornáját és utána mondta, hogy ez még nem az a csatorna amit bejelentett.

Mi a véleményetek erről? Nálatok elvétve van egy pár vlog (beleértve a heti vlogot is), ti indítanátok külön csatornát csak a vlogoknak?

(Lehet, hogy amit le írtam mind zagyvaság, ezért ne tessenek engem sérelmezni a tisztelt kommentelők. Bevallom, hogy nem értek ehhez a dologhoz pontosan, csak egy pár után olvasás után, meg egy pár nyilvánvaló jel után állapítottam meg véleményemet. Köszönöm :slight_smile:)

#WeAreTheVR @TheVR_Jani @thereal_thevr_pisti

2 Likes

Feldolgozva HappyHour-ben, 2017.03.21
2 Likes