Path of exile merchandise-ok

Sziasztok !
Az elmúlt időben elég sokat játszottam a PoE-vel és szeretnék belőle valami merchandise-ot venni, viszont én nem találtam semmit magyarországi merchandise boltokba.
Ezért kérdeznélek meg titeket, hogy tudtok -e valami jó boltot ahol lehet kapni. Ha nem is itthon akkor külföldön esetleg . Főleg felső,pulcsi, illetve sapka érdekelne.

Google.

  1. találat: https://www.redbubble.com/shop/path+of+exile
  2. találat: https://www.etsy.com/market/path_of_exile
  3. találat: https://www.teepublic.com/gifts-and-merchandise/path-of-exile
  4. találat: https://www.spreadshirt.com/path+of+exile+t-shirts

Amennyi idő alatt megírtad a posztot, simán megtaláltad volna, ha keresed…

1 kedvelés

Ezeket megtaláltam viszont nem vásároltam, ezekről az oldalakról és nem tudom melyik a megbízható. Ezért akartam olyasvalakit megkérdezni aki már vásárolt valami poe merch-et.

Használj paypalt mint mindig nemzetközi vásárláskor, onnantól sok gondod nem lehet.

1 kedvelés

Tudom, hogy nem túl szép dolog, de szerintem sokkal egyszerűbb venni egy jó minőségű pólót, és elvinni olyan helyre, ahol nyomnak rá. Így válogatni sem kell a grafikák között, mert azt viszed, amit akarsz. (Ezért nem értettem soha, amikor valaki olyat írj streamben, hogy de kár, hogy a fehér pólón piros thevr logós póló nem kapható sehol. De, csináltatsd meg.)

1 kedvelés

Egyrészt igaz, másrészt nyilván ha magad csináltatod, abból 0 bevételt kap az általad kedvelt streamer/cég/kiadó/zenekar stb.

Kb mintha letorrenteznéd.

Ezért írtam, hogy nem túl szép dolog. Mégis úgy gondolom, hogy ne korlátozzon be más kreatív dolgokban. Támogatni meg sokféle módon lehet bármilyen tartalomgyártót. Biztos van a PoE-nek is támogatási felülete. Oda dobjon be 5-10 $-t pólónként és tiszta a lelkiismeret :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Akkor valószínűleg az lesz, hogy nyomtatok ,mert limitáltan lehetett az oldalukon vásárolni elég jó mintákkal ,de arról sajnos lekéstem . Támogatni pedig mikrotranzakciókkal támogattam őket, szóval ez sem marad el . Köszi a válaszokat srácok.

@lengyelb Zárható!

2 kedvelés