Sziasztok!
A Segítségeteket szeretném kérni, gép építésben.
Nem vagyok annyira jártas asztali gépekben, világ életemben Laptopon toltam, mert a folytonos utazás mellé nem volt más lehetőségem. Most azonban, van lehetőségem egy komolyabb beruházásra, de mint ahogy már említettem, nem vagyok igazán jártas ezen a téren és szükségem lenne egy olyan gépre, amivel természetesen a Gaming és a Munka is lehetséges, 300-400 K körül.
Gaming téren, 1080p-s felbontás amit legalább olyan medium-high -t el kéne érni (R6, PUBG), Munka téren pedig a Grafikus programok ,modellezés és videóvágás.
Szerintem már mehet az ssd-bők az su800, ramból 3000-3200 mhz . A videókártya árak nagyon magasak én inkább egy 2400g-t vennék videókártya nélkül és majd az új gen ből valamit.
Csak ismételni tudom amit egy másik topicban írtam:
Vagy várnék vele az új videokártya generációig, és addigra kijön a Ryzen 2 többi tagja, vagy most vennék egy 2200G-t 30-ért, videokártyát nem, csak majd az újat, és akkor eladnám a procit is mondjuk 25ért használtan és vennék egy 2600-at vagy ami hasonló lesz az újakból.
A többi alkatrész igazából megvásárolható már most is.
Ha az alaplap marad, az nem támogatja a predatort, így inkább CORSAIR 16GB / 3000MHZ VENGEANCE LPX BLACK KIT2 CMK16GX4M2B3000C15 most 57 körül van ami jó ár érte.
SSD-nél ha belefér a keretbe, inkább 250-eset néznék akár ugyanígy SU800-ból.
Házból én a Fractal Mesify C nagy rajongója vagyok, szép design és jo airflow jellemzi, nemrég akciós volt 21-ért, de most is 30 körül van.