TheVR Fórum

PC + Bluetooth fejhallgató (aptX LL)

Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sennheiser HD 350 BT típusú fejhallgatót, és azt most szeretném használni az asztali gépemhez, nem csak a telefonomhoz.
Vettem hozzá egy kb 3000 Ft-os bluetooth adaptert, ami teszi is a dolgát. Működik rendesen, zenehallgatáshoz, stb tökéletes, de például videó/filmnézésnél vagy gaming esetében már zavaróan csúszik a hang és a kép szinkronja. (egy 3ezer forintos adaptertől nem is vártam többet :smiley: )

Keresgéltem a neten olyan adaptereket amelyek támogatják az aptX Low Latency codec-et, amivel a delay ~35ms-re csökkenthető, de nem igazán találtam. Néztem PCI-E-s vezetéknélküli kártyákat is (mint pl ez) de a Bluetooth 5.0-n kívül nem találtam több infót róla. Kicsit összezavarodtam most a dolgokkal kapcsolatban.

A kérdés tehát, van esetleg valakinek tapasztalata ilyen téren? Hogyan lehetne az audio delayt minimálisra csökkenteni, hogy ne okozzon gondot filmnézés vagy gaming közben?

Köszönöm előre is! Pacsi! :raised_hands:

Én is vettem BT donglet, de egy szutyok volt. Magyar boltból vettem kb 2zerért, de 1 méternél már szakadozott a jel. Rendeltem aliról egy másikat, azt kb 800 ft-ért, és meglepően sokkal jobb :smiley:
Utána láttam, hogy gyárt a baseus is ilyen dongle-t, azt próbálnám meg aliról megrendelni, azok a termékek azért jobbak mint az átlag.
de ha a pénz nem akadály, lehet egy ilyet próbálnék meg:
https://www.220volt.hu/Sennheiser+BTD+800+USB+ML+adapter+504579
Ennyi pénzért csak tud valamit.