Pc config

Hogy érted hogy rendesen összerakott? Nem naggyon értem bocsi :confused:

Nem egy rossz konfig, annyira kell figyelned, hogy mivel 150es alaplap és 7. generációs proci így az alaplapon egy bios frissítéssel kell kezdened, egyébként nem fog működni. Vagy választasz helyette egy mondjuk B250-es lapot, azon nem kell frissíteni a biost.

Az pedig, hogy hány fps-el vinné, hát azt nem tudom, érdemes nézni teszteket esetleg ha érdekel, de bőven játszható lesz ezzel a konfiggal.

1050Ti mellé nem rakunk i5-7400-at, mert gpu limites az a vga azzal a procival.

Ha valamit te kicserélnél valami másra azt leírnád úgy hogy valahogy 300k alatt maradjon vagy az felett egy picivel? Köszi előre is ha megtennéd.

én az egészet kicserélném :smiley: proci túl erős a vga-hoz. a vga szar, nem szabad megvenni azt a változatot. alaplapból minimum b250 chipset kell. wincsire rátennék pár ezer ft-ot és vennék egy 2tb-ost. tápból meg 450-500W-os fsp, evga vagy corsair.

2 Likes

sutyo frissithetné a dolgokat néha :slight_smile:opcionálisan


ez megvan kb 225 ezerből. ha megveszed a ssd-t meg cpu hűtőt akkor is kb 260-ból megvan

@csigakuki
Mennyi a kereted rá?

@peter1985hun játékra nem igazán alkalmas a green hdd, de még oprendszert se futtatnék róla. Akkor inkább az 1 Tb-os toshiba.

két napja frissült!

1 Like

nem is azért tettem bele, mert játékra az a legjobb. akkor nyilván black vagy red lenne dupla ennyiért. hanem, mert alacsony fogyasztású, intelligens fordulat szabályzós, nem melegszik stb stb… vagyis nem kell kibaszni a kukába pár éven belül. ideállís raktár wincsinek és attól még a játékok is elindulnak róla :slight_smile:

arra írtam, hogy nagyon rá van most kattanva a ryzenre, de sajnos ennyire meg nem jó.

@cpt_tightp4nts valahogy 300k alatt szeretném amind stabil 80fps megvan r6s-ben de mivel nem értek a gépekhez ezért gondoltam itt majd segítenek :smiley:

a siegeben full hd-ban egy 80 ezres használt pc-n is megvan a 70+ fps. milyen géped van most? amit összeírtam azzal kb 120 fps környékén lennél.

@peter1985hun nincs semmilyen gépem
:smiley:

Egyáltalán nincs rákattanva, egyszerűen most az a jobb/ár érték arányú, i5-ös Intelt nem éri meg venni. Lehet, hogy a Coffee Lake-el fordul majd a kocka, de jelenleg Intelből csak is Pentium G4560 vagy i7 7700K.
És nyilván nem kell minden héten másik konfignak ott lenni az ajánlóban, ha egyszerűen már nagyrészt fél éve az AMD a nyerő. Nem csoda, hogy Németországban jobban fogy, mint az Intel.

@csigakuki Tápból felesleges a 600-as, elég lesz egy minőségi 400-as is.
Be Quiet! Pure Power 10 400W
Evga B3 450W
Corsair CX 450M

Ezek közül válogass! :smiley:

1 Like

mondjuk én egy ryzen 1600 mellé nem raknék be egy 1080-at, mert még húzva se tudod kihajtani. 1500x felett már nem erősödnek a ryzen procik játék alatt. de az egyértelmű, hogy közép kategoriában az i5-7400 még mindig sokkal jobb játékra, mint egy 1500x. mondjuk nem sokkal. de itt jön ki az, hogy ki mire használja a gépet. kinek mi a prioritás.

Itt egy teszt ahol ryzen 1700x vs intel i7 7700k és szép eredményeket hozz

Frissül az, csak hetente. :stuck_out_tongue_closed_eyes: