PC csak szimulátorozásra (1080p 60+ fps)

Sziasztok!

Szeretnék egy olyan asztali gépet összerakni, amivel stabilan 60 fps felett 1080p-ben, maximum vagy ahhoz közeli beállítások mellett tudok játszani szimulátor játékokkal. A beállításokkal nem szeretnék sokat bajlódni. Az a cél, hogy olyan gép legyen, ami tudja a dolgát a grafika és a fps mellett. Ezt a teljesítményt szeretném, ha kicsit hosszabb távon 2-3 évig azért tudná így hozni.

Az alábbi játékokkal fogok leginkább játszani:

  • Assetto Corsa Competizione
  • F1 széria
  • iRacing
  • rFactor 2

Magával a géppel kapcsolatban egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire durva a design és az rgb világítás. Egy egyszerű letisztult ház, amiben elférnek a dolgok, megfelelő a hűtés és megvannak a szükséges csatlakozók számomra hibátlan.

Nem vagyok ilyen vagy olyan párti alkatrészek szempontjából. Azt szeretném, hogy a lehető legjobban működjön és a benne lévő cuccok legyenek jó minőségűek. Ne ez okozzon problémát.

Ezt a konfigot kb. 350 ezer forintból szeretném összehozni és ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy kifejezetten erre a célja milyen gépet tudnátok ajánlani? A háttértárakat, perifériákat ne vegyük figyelembe.

Nagyon köszönöm a segítségeteket! :slight_smile:

…válassz egy állítást.

Amúgy Build ajánló, Mainstream Plus / Performance

+…tessék egy kismacska, vígasztalásul, ha megnézed a GPU árakat: :smiley_cat:

5 Likes