Pc építés (260 ezerből) Segítséget szeretnék kérni


#79

Mi ?


#80

Nem zavarsz itt senkit, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy 8szor kérdezed meg ugyanazt, 8 embertől, holott, már mindenki vagy 5ször leírta neked, hogy mi a jó, mi kell, és már 675,-jére is pontot tettünk a végére. Ha egy nap 8szor ugyanazt megkérdezed, attól nem fog változni, hogy mi éri meg.
Nem zavarsz itt senkit, de ha már mi9ndeki elmondta, mi a jó, akkor hallgass rájuk, és nem kell akadékoskodni, mert az ilyen dolgokkal tényleg csak az emberek idejét húzod. És ahogy azt már 600szor próbáltam burkoltan elmondani, a google rengeteg kérdésedre tudja a választ. Szerintem szerencsétlen moderátorok már azt se tudják, hogy mi van itt, olyan össze-vissza van minden, és már követni se tudják.
Szóval már tényleg 8szor kaptál választ, ne variáld, vedd meg, és legyél boldog vele. Ennyi dolgod van innentől kezdve.
Megsértődni meg nem kell/nincs értelme, mert mint ahogy azt te is láthattad mindenki, aki tud segíteni akar, de innentől kezdve már csak idegszál-gyalulás megy. Úgyhogy légyszives. Megkaptad választ. PONT. Ennyi. :smiley:
Ja és ez nem egy chat. kérlek.
Szép napot neked is! :slight_smile:


#81

Nyugi én nem sértődtem meg ,sőt belátom hogy az agyatokra mentem ezért is szeretnél elnézést kérni mindenkitől . És azt nem értettem hogy mit akartál abból kihozni hogy zalman i3,nem az edge a sima ezt az egyet még el tudnád mondani és utána ígérem nem zavarok senkit többé .


#82

Ez:

Annyi a különbség, hogy a sima i3-nak az eleje rácsos, így sokkal jobb a légáramlása, mint a teljesen leblokkolt edge -nek.


#83

Ja és ha már megvan a gép majd küldhetek róla épet ide ? Csak hogy megmutassam mire jutottam a segítségetekkel. Nélkületek tuti egy semmit nem írő gépet vettem volna pl: mint azt amit az elján küldtem . Tényleg köszi mindent :slight_smile:


#84

Ide kérjük a képet:


#85

Van erre topik, az a neve, hogy “Milyen a te konfigod?” inkább oda.


#86

Aha oké köszi . Akkor azt veszem :slight_smile:

Na látod ha ezt nem írnád én nem tudnám. Ennyire értek én ehhez xd :slight_smile:


#87

Oké okés :slight_smile:


#88

Most már tényleg ennyi volt a kérdéseimből ha esetleg valami lenne rá keresek neten .Sziasztok :slight_smile:


#89

Lenne még egy kérdésem . Mert pont az rx 580-at ajánjlatok a gtx 1060 helyett?


#90

Melyik erősebb?


#91

Hol ez, hol az erősebb, de az 580 jobb árban van, sokszor ingyen játékokkal, na még +2G vramja is van (ami mondjuk nem érvágás ezen a gpu-n de még is csak). De egy kicsit toldva már a 1660/Ti magasságában jársz ami jövőbiztosabb lenne, persze ha szigorú a büdzsé akkor maradj az 580-nál.


#92

Okés Akkor marad az


#93

És a vram az mit csinál?


#94

Google


#95

A videokártyád ott tárolja a textúrákat, és VSync esetén a várakozó frame-eket. A videokártya neve után az xGB jelöli a VRAM mennyiségét


#96

Huuu vazze, rákot kaptam csak a topik végigolvasásától is. Kb a felénél volt egy fullos konfig erre jött még 40+ hozzászolás utána teljesen hülye kérdésekkel. Kedves kérdező te nem nem értesz ehhez, hanem annyira bizonytalan vagy, hogy csoda, hogy nem kérdőjelezted meg magadat abban, hogy vajon szükségem van-e oxigénre az élethez.

Srácok zseniálisak vagytok, hogy minden apró cseprő hülyeségre válaszoltok, DE emiatt lesz ilyen sok hülye kérdés… ha nem válaszolnátok minden faszságra, akkor kikopnának az ilyen és ehhez hasonló help desk szerű szarok, erről az amúgy tök szerethető forumról.

Na de mindegy is remélem a kérdezőnek sikerül összehozni ezt a roppant nehéz gépépítést, illetve a kedves segítőkész forum társak nem mennek a diliházba a végére. Peace :v::v::v:


#97

Jólvan bocs mindenért de azért kösz a válaszokat.


#98

Mondtam hogy nem értek ehhez.