PC épités játékra

Sziasztok!
A hozzáértő mesterek segitségét szeretném kérni: Hozzá jutottam egy asus tuf x570-plus gaming alaplaphoz (mit gondoltok erről az alaplapról használható?) a kérdésem az lenne hogy milyen procit és ramot illetve tápot és videókártyát javasolnátok ehhez a laphoz? Olvastam hogy a ryzen-ek kényesek a ramokra szóval minden opciót meghallgatok a lehető legjobbat szeretném kihozni ebből a configból de azért a határ nem a csillagos ég szóval nem a legdrágábbat szeretném mindenből de a jövőben is szeretném ha jó lenne játékokra és azért pár évig használható lenne és van egy 144hz-es monitor is amit szeretnék kihasználni vele. Előre is köszönöm a válaszokat

Szia!
Legelső és legfontosabb kérdés: mennyit szánsz rá? Enélkül nem tudunk konkrétumot ajánlani :slight_smile:

2 Likes

Legfontosabb, hogy mennyi a rászánt összeg?
Szerk.: megelőztek.

1 Like

Bocsánat igen az lemaradt hát a proci olyan 100körül videókártyában még nem tudom azon nem akarok spórolni amilyet majd javasoltok bele de ilyen 170 magasságában és hát a ram olyan 30-40 között és nyilván a tápon sem spórolok :smiley:

Build ajánlóból a High End AMD környéke. Az ajánló hetente frissül, mindig a legoptimálisabb buildekkel. Azért az AMD, mert az még egy generációt fejleszthető, illetve olcsóbban kapsz nagyobb teljesítményt.

2 Likes

Egy full összeggel mindenki előrébb lenne.

Tehát nagyjából 300k a kereted :wink: ezért az a High End AMD kerülhet szóba amit korábban írtak. Az alaplapod adott így mindenképp az AMD platform jöhet szóba.

2 Likes

igen olyan 300k köszönöm szépen srácok akkor megnézem azt :smiley:

1 Like

No offense, de az a LEGESLEGELSŐ topic csupa nagybetűvel.
Kvázi ez a poszt full értelmetlen.