PC Építés ötlet

Ahogy észrevettem mióta használom aktívan a fórumot (lassan egy hónapja), hogy valahogy ez alatt a fül alatt, rengeteg olyan bejegyzés jelenik meg, melyre a válasz igen egyszerű, és már létező, csak valahogy elolvasásra nem kerül.

Ez szerintem többnyire figyelmetlenség okozza, hisz ezeknél a gépépítés kérdéseknél, általában annyi a kérdés ennyi pénzem van milyen gépet vagy alkatrészeket vegyek, amire a válasz a build ajánlóban benne van.

Az igazat megvallva, ahogy észrevettem az aktív tagok közül már mindenki megunta ennek a folytonos belinkelgetését, és ezt a szerepet én vettem most át. (Az elmúlt 2 nap alatt 3 alkalommal már. [Ami a bejegyzések számát tekintve nem kevés.])

Szerintem ennek oka nem több mint figyelmetlenség és lustaság, mert miután belinkelem a build ajánlót több hozzászólás nem is érkezik, tehát valószínűnek tartom, hogy emberünk problémája meg is oldódott ezzel.

Erre az ötletem az lenne, hogy nem lehetne megoldani, amennyiben valaki először hoz létre bejegyzést a tec/PC építés fül alatt annak automatikusan az arcába ugorjon az a bejegyzés mondjuk egy szöveggel, hogy “látjuk még nem olvastad el ezt a bejegyzés, nézz rá hátha megoldja ez a problémádat” vagy valami hasonló? Mert szerintem ez megoldás lehet.

Elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúlt, remélem nem egy felesleges bejegyzést hoztam létre, és más ötletét vagy észrevételét is várom ezzel kapcsolatban.

A Fórum a segítségnyújtásra van létrehozva. Ha a válasz már meglévő topic-ban van, akkor az a segítség, ha linkeljük neki.
Ezt automatikusan nem lehet megoldani. A #tech:pc-epites alkategóriában ki van tűzve a Build ajánló, avagy: Milyen gépet vegyek? topic, valamint a A Fórumról általánosságban topic-ban le van írva, hogy PC építésre az a topic nagy segítség.

1 kedvelés

Értem, köszönöm a válasz.

Akkor szorgalmasan linkelgetem továbbra is. :smiley:

2 kedvelés

köszönjük

1 kedvelés