PC épités

Üdv!
Látom új vagy így ajánlom a FAQ elolvasását. Azért módosítottam a címet mert nem abban kellene részletezned, hogy mire is lenne a gép meg stb.
De ajánlom neked ezeket a konfigokat hogy nézz körül itt.

Kérdésed volna vele kapcsolatban vagy csak kitetted ide mert jól esett?
Amennyiben az utolsó, úgy erre minden bizonnyal van már topic.

Szia.

Ezzel több képzavar is van… Kifutó Intel Haswell processzor egy AMD-s alaplappal, az sehogy nem jön össze. :slight_smile:

Illetve a ház amit néztél csak mATX (micro ATX) alaplapokat fogad.

Meg hogy gondoltad a két darab GTX 1050Ti-t vagy csak elírás a mennyiség? GTX 1070 alatt már nincs SLi támogatás legjobb emlékeim szerint, nem mintha lenne értelme egy darab GTX 1060 ellenében venni ilyesmit.

Írd le kérlek mennyit szeretnél költeni a gépre és hogy ragaszkodsz-e az mATX mérethez.

Hirtelen annyira összezavart hogy nincs kontextus hogy át se néztem hogy miket dobált össze :smiley:

2 Likes

Sziasztok!Kérlek segítsetek,ez mennyire jó gép lenne?Nemnagyon értek hozzá sjanos, milyen alaplap milyen procival illik össze stb stb…olyan gépet akarok ami nem avul el 1-2 év után és nagyjából viszi a mai játékokat,nembaj ha nem full grafikán!Köszönöm

Ez lenne csak ő a címbe írta be ezt is így én módosítottam.

https://forum.thevr.hu/t/pc-epites/17057
Tényleg csak dobáltam mindent össze :smiley: annyira értek hozzá mint az atomfizikához :confused: igen új vagyok a fórumon,de megnyitottam a linket amit küldtél BanisHead köszönöm így már meglesz szerintem amit akarok :slight_smile: De köszönöm a segítséget,és bocs a bénázásért :smiley: